Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Poznati dizajner Robert Sever otkriva sve o Martini s kojom će zakoračiti u modnu jesen

Robert Sever
Foto: PR FOTO
1/4
26.09.2016.
u 11:10

Kolekcija Martina za nadolazeću jesen/zimu sadrži čak 60 odjevnih kombinacija nude odgovor na pitanje što je potrebno kako bi svaka žena, neovisno o dobi ili konstituciji izgledala dobro i osjećala se nesputano.

Nakon iznimno uspješne slavljeničke kolekcije kojom je u ožujku obilježio 15 godina karijere, Robert Sever za nadolazeće izdanje BIPA FASHION.HR-a priprema novu kolekciju koja nosi ime Martina, a koju će predstaviti na samostalnoj reviji pod pokroviteljstvom Samsunga. kao spoj kreativnosti, orginalnosti, suvremenosti i funkcionalnosti koja krasi oba ova branda.

Kolekcija Martina za nadolazeću jesen/zimu sadrži čak 60 odjevnih kombinacija nude odgovor na pitanje što je potrebno kako bi svaka žena, neovisno o dobi ili konstituciji izgledala dobro i osjećala se nesputano. Inspiraciju za ovu kolekciju dizajner je pronašao u glazbenim stilovima grunge, rock, te u raskošnom razdoblju baroka. Moda 70-ih i estetika francuskog Voguea prevedeni su na suvremeni nosivi jezik s prepoznatljivim chic Sever potpisom u kolekciji koja će oduševiti ljubiteljice casual, urbane mode s originalnim detaljima.

„Elaborirana kolekcija koja sadrži sve, od ručno pletenih vunenih vesti, parki, bomberica, hlača pa sve do selekcije večernje odjeće, namjenjena je svakodnevnom životu žene. Svi odjevni komadi koji svakodnevno trebaju ženi su uključeni u kolekciju, a košulje i volani su nešto što je zastupljeno u svim sekcijama i u raznim formatima“, opisuje Sever novu kolekciju. Poznat po vrhunskoj izradi i nevjerojatnoj pažnji i usmjerenosti na detalje što se očituje kako kroz odjevne komade, tako i kroz modne dodatke, Sever i za ovu sezonu priprema posebne modne detalje.

Foto: PR FOTO

„Ovog puta prezentiramo nove modele kruna, krznene grijače za uši, torbice, novi must have - bandana marame, naušnice, vunene kape i sve ostalo što je potrebno da bi se stvorio total look po kojem smo kao brand i poznati u našim prezentacijama“, najavljuje dizajner.

BIPA FASHION.HR predstavlja 23. sezonu, od 11. do 15. listopada, u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma kad će u pet dana svoje kolekcije predstaviti najjača imena modne scene: eNVy room, Robert Sever, Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Budek, Marina design u suradnji s brendom Ruke, Krie design, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan. Prvi put na pisti FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku.

>>Hrvatski dizajneri izabrali svoje modele za veliki modni spektakl

>>Glamur 'na kvadrat' u kolekciji Ivice Skoke na nadolazećem Bipa Fashion.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije