Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendseterice

Poznate Splićanke izabrale trendi naočale svjetskih brendova

Poznate Hrvatice na predstavljanju sunčanih naočala u Ghetaldusu
Foto: PR FOTO
1/12
05.05.2016.
u 11:48

Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. otkrivaju niz stilskih iznenađenja, oblici su razigrani, dinamični, s puno zanimljivih detalja, a stakla otkrivaju cijelu lepezu boja.

Najnovije kolekcije sunčanih naočala za sezonu proljeće/ljeto 2016. godine predstavljene su u Ghetaldus optici u splitskoj Marmontovoj ulici u društvu poznatih splitskih trendseterica.

Trendovi poznatih modnih brendova: Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara, Carrera, Polaroid i mnogi drugi, oduševili su dizajnerice Anamariju Asanović, Moniku Sablić i Mariju Pirić, blogericu i fotografkinju Sonju Dvornik te sportašice Luciju i Anu Zaninović. 

– Jako nam je drago što predstavljamo najnovije kolekcije sunčanih naočala u našoj ekskluzivnoj poslovnici u Marmontovoj jer svi znamo da su Splićanke i Splićani veliki poznavatelji modnih trendova. Njihovo povjerenje nam je izuzetno važno, a odabir poznatih obožavateljice mode u Splitu pokazuje da imamo sjajnu i pristupačnu ponudu svjetskih brendova. Ghetaldus optika prati globalne trendove u dizajnu sunčanih naočala jer je riječ o modnom dodatku bez kojeg danas gotovo nitko ne može – izjavila je Ivana Belić, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Ghetaldus optike.

Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. otkrivaju niz stilskih iznenađenja, oblici su razigrani, dinamični, s puno zanimljivih detalja, a stakla otkrivaju cijelu lepezu boja. 

>>Poznate Hrvatice na predstavljanju nove kolekcije lakova OPI

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije