Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa FASHION.HR Cruise Collection

Poznate obožavateljice mode prve su isprobale nove eNVy room ljetne dizajnerske komade

Poznati na predstavljanju kolekcije Envy Room
Foto: PR FOTO
1/9
03.07.2015.
u 11:46

Ovo je njihova druga ljetna kolekcija dizajnirana za FASHION.HR modnu liniju.

U sklopu Bipa FASHION.HR Cruise Collectiona na zagrebačkom Tomislavcu ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija modne linije FASHION.HR by eNVy room.

Ovo je treća suradnja s najjačim imenima domaće modne scene koju je FASHION.HR pokrenuo prije više od godinu dana kako bi tržištu ponudili dizajnerske kolekcije po pristupačnim cijenama dostupnim u Bipa prodavaonicama.

Nove ljetne dizajnerske komade prve su isprobale poznate obožavateljice mode: Tatjana Jurić, Andrea Andrassy, Sementa Rajhard, Korana Gvozdić i Bojana Gregorić.

Za vruće ljetne dane i noći dizajneri eNVy rooma kreirali su suknju koja se može nositi i kao suknja ali i kao haljina, a kolekciju još čine majica, japanke, torbica i ručnik. Lagana, prozračna, lepršava, morska kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala, a prevladavaju morski motivi u plavim nijansama.

„Jako smo ponosni na ovu suradnju i za ovo ljeto smo osmislili pravu mini ljetnu kolekciju u kojoj se mogu pronaći žene svih dobnih skupina. Svi se komadi mogu jako dobro uklopiti u ljetni svakodnevni stajling i vjerujemo da će svaka žena bez problema pronaći nešto za sebe i taj komad lako uklopiti u svoj ormar”, izjavili su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajneri eNVy room-a.

Ovo je njihova druga ljetna kolekcija dizajnirana za FASHION.HR modnu liniju.

“Kad smo prošlog ljeta lansirali modnu liniju FASHION.HR koja se temelji na suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima, znali smo da postoji interes publike, a rezultati su nam to samo potvrdili. Uspjeh proteklih kolekcija nas motivira da nastavimo s ovim suradnjama”, izjavio je Vinko Filipić, director FASHION.HR-a.

>>Ecija Ivušić 'otkrila' dio ELFSi cruise kolekcije: dress code ljeta je vruće, seksi, zabavno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije