Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa FASHION.HR Cruise Collection

Poznate obožavateljice mode prve su isprobale nove eNVy room ljetne dizajnerske komade

Poznati na predstavljanju kolekcije Envy Room
Foto: PR FOTO
1/9
03.07.2015.
u 11:46

Ovo je njihova druga ljetna kolekcija dizajnirana za FASHION.HR modnu liniju.

U sklopu Bipa FASHION.HR Cruise Collectiona na zagrebačkom Tomislavcu ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija modne linije FASHION.HR by eNVy room.

Ovo je treća suradnja s najjačim imenima domaće modne scene koju je FASHION.HR pokrenuo prije više od godinu dana kako bi tržištu ponudili dizajnerske kolekcije po pristupačnim cijenama dostupnim u Bipa prodavaonicama.

Nove ljetne dizajnerske komade prve su isprobale poznate obožavateljice mode: Tatjana Jurić, Andrea Andrassy, Sementa Rajhard, Korana Gvozdić i Bojana Gregorić.

Za vruće ljetne dane i noći dizajneri eNVy rooma kreirali su suknju koja se može nositi i kao suknja ali i kao haljina, a kolekciju još čine majica, japanke, torbica i ručnik. Lagana, prozračna, lepršava, morska kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala, a prevladavaju morski motivi u plavim nijansama.

„Jako smo ponosni na ovu suradnju i za ovo ljeto smo osmislili pravu mini ljetnu kolekciju u kojoj se mogu pronaći žene svih dobnih skupina. Svi se komadi mogu jako dobro uklopiti u ljetni svakodnevni stajling i vjerujemo da će svaka žena bez problema pronaći nešto za sebe i taj komad lako uklopiti u svoj ormar”, izjavili su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajneri eNVy room-a.

Ovo je njihova druga ljetna kolekcija dizajnirana za FASHION.HR modnu liniju.

“Kad smo prošlog ljeta lansirali modnu liniju FASHION.HR koja se temelji na suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima, znali smo da postoji interes publike, a rezultati su nam to samo potvrdili. Uspjeh proteklih kolekcija nas motivira da nastavimo s ovim suradnjama”, izjavio je Vinko Filipić, director FASHION.HR-a.

>>Ecija Ivušić 'otkrila' dio ELFSi cruise kolekcije: dress code ljeta je vruće, seksi, zabavno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije