Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će nositi i gdje će biti?

Poznate Hrvatice otkrile svoje planove i modne kombinacije za doček Nove godine

Poznate Hrvatice u Eccu
Foto: Nikola Zoko
1/13
22.12.2014.
u 12:43

-Na Silvestrovo kažu kako je običaj nositi crveno rublje za sreću u ljubavi. Ja ću obuti crvene štikle - komentirala je svoj odabir pjevačica grupe Eni Ivona Maričić

Blagdani su pred vratima, bliži se i kraj 2014!.

U riječkoj Ecco trgovini, koja se nalazi na Korzu brojne su poznate Hrvatice odabrale svoje kombinacije za Silvestrovo. Lada Szabo Kajfeš tako je kombinirala jednake Ecco papuče za novogodišnji party sa svojim suprugom. Naime, ovaj će par Silvestrovo provesti kod kuće, pa su tako visoke potpetice rezervirane za poslovne izazove u 2015.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Budući da joj suprug radi u Saudijskoj Arabiji, naša bivša Miss-ica Ivana Paris ovo će Silvestrovo provesti s četverogodišnjim sinom Leonidom.

-Po svemu sudeći Leonid i ja ćemo do Riječkog gradskog trga dok nas san ne potjera kući- rekla je veselo Ivana i odabrana slične modele gležnjača za sebe i svoju malu mazu.

Još je jedna misica u žaru isprobavala Ecco obuću. Prošlogodišnja Miss Hrvatske Lana Gržetić novu 2015 dočekat će na tulumu u Zagrebu pa su joj izrazito važne stabilne potpetice. Kako je hit sezone lak, njezine će cipele biti baš takve.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

-Na Silvestrovo kažu kako je običaj nositi crveno rublje za sreću u ljubavi. Ja ću obuti crvene štikle - komentirala je svoj odabir pjevačica grupe Eni Ivona Maričić koja još uvijek ne zna kako će dočekati 2015.

U odabiru cipela javnosti poznatim, ali i nepoznatim šminkericama u Rijeci je pomogla i modna savjetnica Alma Premerl Zoko koja je svojim savjetima o povezanosti oblika nogu i vrste obuče naučila ljubiteljice cipela kako odabrati pravi model.

>>Evo kako odabrati idealne čizme u skladu s građom tijela

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:06 23.12.2014.

Nevjerovatno, od svih poznatih Hrvatica osobno nikad nisam cuo ni za jednu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije