Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendi

Poznate Hrvatice odabrale: Odjeća u bojama sladoleda je hit ovog ljeta

Poznate Hrvatice
Foto: PR FOTO
1/9
28.05.2015.
u 09:55

Bijela je za ljeto u prirodi odličan odabir pogotovo ako se kombinira s prirodnim nijansama pustinjskog pijeska. U muškoj kolekciji dominiraju kraljevsko plava, limun žuta te prirodni safari tonovi.

U paleti boja ove sezone obavezna je žuta, boja sunca koja se odlično upotpunjuje s nebesko plavim nijansama. Za sve ljubitelje najpopularnije ljetne poslastice, odjeća u bojama sladoleda je hit ovog ljeta.

Ususret nadolazećem ljetu, modni lanac trgovina Sportina predstavila je kolekcije za vruće dane za nju i njega. Na jučer održanom Sportina Shopping Festu powered by Samsung u Arena Centru razveselili su brojne posjetitelje dobrom zabavom i posebnim šoping prilikama, a u novim kolekcijama uživali su i brojni poznati. Svoje omiljene boje za vruće ljetne dane i noći odabrali su voditeljice Ecija Ivušić, Edita Misirić, Ivana Mišerić, Ana Radišić te glumica Sementa Rajhard.

Sportinini stilisti predstavili su pet paleta boja koje će zasigurno obilježiti ovo  modno ljeto: boja sunca, boja sladoleda, sve nijanse zalaska sunca, monokromatske kombinacije te boje prirode.

Romantičari će na svoje doći s odjevnim kombinacijama u nježnim tonovima marelice ili ružičaste. Svi koji vole klasične crno -  bijele kombinacije, ne moraju se tog trenda odreći niti ovog ljeta. Mogu kombinirati monokromatske komade s popularnim printom na majicama.

Bijela je za ljeto u prirodi odličan odabir pogotovo ako se kombinira s prirodnim nijansama pustinjskog pijeska. U muškoj kolekciji dominiraju kraljevsko plava, limun žuta te prirodni safari tonovi.

>>Jednostavan 'trik' kako održati bijelu odjeću - bijelom!

>>TOP 5 kombinezona za proljeće/ljeto do 200 kuna

Komentara 2

MA
maxxxx
13:18 28.05.2015.

nose se boje sladoleda??? pa danas ima sladoleda u svim bojama koje sladoledaru padnu na pamet. wtf?

DU
Deleted user
09:53 01.06.2015.

Još kad bi Linda Draškić točnije definirala boje sladoleda. U čemu je razlika između crvene boje i crvenog sladoleda (jagoda, malina i sl.), pa između bijele i sladoleda od vanilije, žute i sladoleda od limuna, smeđe i čokolade? Mislim, ja znam da se od tih puca kaj prate modu ne može baš puno očekivati, ali ovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije