Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proljeće/ljeto 2016.

Poznate Hrvatice na predstavljanju nove kolekcije lakova OPI

POznate Hrvatice na predstavljanju OPI lakova
Foto: Sara Dombre
1/15
12.02.2016.
u 09:27

Nova OPI sezonska kolekcija inspiraciju je pronašla u ovom životopisnom gradu, njegovim bojama, okusima, mirisima, glazbi, atmosferi, životopisnom pejsažu, ljupkoj arhitekturi i raznolikoj prirodi

OPI, svjetski lider profesionalnih proizvoda za njegu noktiju, jučer je u Zagrebu predstavio novu kolekciju lakova za proljeće/ljeto 2016. pod nazivnom ''New Orleans''. Ekskluzivno predstavljanje uveličala je i posebna gošća, Suzi Weiss-Fischmann, art direktorica branda OPI poznata kao 'First Lady of Nails', kao i brojne zaljubljenice u modu i ljepotu: Iva Jerković, Renata Sopek, Sandra Bagarić, Marija Borić, Marijana Mikulić, Ana Radišić, Kristina Krepela te Marijana Batinić, kojoj je pripala i uloga voditeljice ovog događanja. Tom prigodom, Zagreb Eye vidikovac nakratko je postao beauty oaza New Orleansa, koja je očarala njegovom bogatom kulturom, kao i gastronomijom, energičnim načinom života te jazzom.

Nova OPI sezonska kolekcija inspiraciju je pronašla u ovom životopisnom gradu, njegovim bojama, okusima, mirisima, glazbi, atmosferi, životopisnom pejsažu, ljupkoj arhitekturi i raznolikoj prirodi. Ne čudi, stoga, što obuhvaća čak 12 novih nijansi, trendi kremaste strukture. Savršena ljubičasta, boja borovnice, posebna vruća crvena, zavodljiva boja breskve, svijetla narančasta, topao kositar te svijetla zelena, samo su neke nijanse od široke palete, koje osvajaju već na prvi pogled, a svojom kvalitetom ispunjavaju očekivanja i najzahtjevnijih. Svojom postojanošću i dugotrajnošću, OPI je odavno osvojio i najveće hollywoodske zvijezde.

Ukoliko do sada niste imali priliku posjetiti New Orleans i istražiti sva njegova skrivena blaga, svakako ga uvrstite na svoju listu gradova koje trebate vidjeti.

Do tada uživajte u životopisnim nijansama nove New Orleans kolekcije by OPI.

Foto: Sara Dombre

Foto: Sara Dombre

>>VIDEO Mislili ste da znate kako se lakiraju nokti?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije