Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novost na tržištu

Poznata blogerica Isabella Rakonić obožava Noelle pompone u bojama

Isabella Rakonić
Foto: PR FOTO
1/6
24.05.2016.
u 11:32

Da se lako mogu uklopiti u svaki styling pokazala je Isabella kombinirajući odlične street style kombinacije s pomponima koji dolaze u bijeloj, nježno rozoj, rozoj, plavoj, sivoj, ljubičastoj i crnoj boji.

Popularni privjesci od umjetnog krzna za torbe ili ključeve ne prestaju oduševljavati, a Noelle dodatak od umjetnog krzna novost je na našem tržištu. Ako želite upotpuniti i osvježiti svoje odjevne kombinacije, pomponi u bojama pravi su izbor.

Naša popularna modna blogerica Isabella Rakonić pokazala je kako najbolje uklopiti ovaj trendi Noelle dodatak u svoje najdraže proljetne kombinacije. Otkačeni accessorize zaludio je fashionistice diljem svijeta, a popularni modni dodatak u nekoliko je sezona dobio razna lica i oblike. Torbe, ruksaci, ili jednostavni privjesak za ključeve postali su fashion statement zahvaljujući otkačenim lopticama od umjetnog krzna. Uzorci, prugice, boje, ili nježne pastelne nijanse sjajno se slažu s Noelle privjescima.

Da se lako mogu uklopiti u svaki styling pokazala je Isabella kombinirajući odlične street style kombinacije s pomponima koji dolaze u bijeloj, nježno rozoj, rozoj, plavoj, sivoj, ljubičastoj i crnoj boji. Novost je što su omiljeni pomponi dobili i druge aplikacije, koje će svaki outfit učiniti drugačijim i razigranim jer Noelle privjesak za torbu ili ključeve sad može odlično poslužiti i kao ogledalce.

>>Ima samo 21 godinu, a njen blog obožavaju i izvan granica Hrvatske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije