Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEPARTURE

Pozivnica za ovaj događaj vruća je roba o kojoj svi pričaju

Cro a Porter Departure
Foto: Mladen Šarić
1/6
23.09.2014.
u 10:37

Cro A Porter oduvijek je bio sinonim za modnu nepredvidivost i originalnost čiji koncept i sadržaj uvijek nadilaze standardne okvire i svim svojim segmentima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svega nekoliko dana dijeli nas od najuzbudljivijeg izdanja modnog događaja SCHWARZKOPF CRO A PORTER DEPARTURE koji Vam donosi cijelu ovosezonsku kampanju s predivnom Laurom Anom Kapetanović u glavnoj ulozi.

Ovu sezone Schwarzkopf Cro A Porter vodi Vas na jedinstveno modno putovanje koje se ne zaboravlja!

Zračna luka Zagreb (hangar Croatia Airlines) postaje modna pista koje će sve prisutne ostaviti bez daha, stoga ne čudi da već sada pozivnica za Schwarzkopf Cro A Porter postaje najtraženija ovih dana i događaj o kojem se priča u svim društvenim krugovima.

Niti stroga pravila sigurnosti Zračne luke Zagreb, niti posebni uvjeti koji su vladali prilikom akreditiranja nisu spriječili medije iz cijele regije kao ni brojna imena iz društvenog života da upravo svjedoče ovoj modnoj povijesti.

Foto: Mladen Šarić

Po prvi put Schwarzkopf Cro A Porter posebno se ističe i činjenicom da je to prvi modni projekt u Hrvatskoj pod visokom pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića, čime Cro a Porter još jednom dobiva potporu u svojim nastojanjima promocije i razvoja modne i kreativne industrije te dizajna u Republici Hrvatskoj, ali i u jačoj afirmaciji prema izvozu modne odjeće proizvedene u RH.

Cro A Porter oduvijek je bio sinonim za modnu nepredvidivost i originalnost čiji koncept i sadržaj uvijek nadilaze standardne okvire i svim svojim segmentima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Upravo Cro a Porter odlazi tamo gdje se drugi ne usude i iz sezone u sezonu istovremeno šokira i oduševljava te postavlja još uvijek neuhvatljiv modno – estetski standard. Za ovosezonski vizualni identitet zaslužni su umjetnički direktor Viktor Drago i fotograf Mladen Šarić

Osim fotografija Schwarzkopf Cro A Porter prati uzbudljiva video kampanja koju potpisuje studio Ploha.

>>Croatia Airlines i Schwarzkopf Cro A Porter spremni za polijetanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije