Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barbikin dečko

Potrošio 2,9 milijuna kuna na operacije da bi izgledao kao lutak Ken

Rodrigo ALves, živi Ken
Foto: Instagram
1/4
29.03.2016.
u 09:28

Trend odlaska pod nož poprima sve šire razmjere i među muškarcima, a najbolji dokaz tome je i stjuard iz Londona Rodrigo Alves.

Trend odlaska pod nož poprima sve šire razmjere i među muškarcima, a najbolji dokaz tome je i stjuard iz Londona Rodrigo Alves, koji je potrošio 2,9 milijuna kuna na plastične operacije kako bi što više sličio Barbikinu dečku Kenu.

Riječ je o čovjeku koji sam sebe opisuje kao “živog Kena” i na društvenim se mrežama hvali kako je za svoj cilj spreman i dalje ići na operacijske zahvate, kojih godišnje obavi čak petnaest!

"Nisam rođen ovakav...Sam sam se doveo do toga i konačno sam sretan i živim sretan život", napisao je Alves koji partija u Las Vegasu, šopingira u Dubaiju, a sprijateljima se nalazi u Los Angelesu.  

 

Samo u posljednjoj “rundi” odlaska pod nož dao je 12 tisuća eura za podizanje stražnjice, 30 tisuća eura za silikonske implantate u grudima i čak 60 tisuća eura kako bi imao vidljive “pločice” na trbuhu, napravljene od njegove masnoće i kože.

Ni opasnost za zdravlje ga ne može pokolebati pa su tako zbog infekcije koju je dobio nakon jedne od operacija liječnici strahovali da će ostati bez ruke ili čak umrijeti, no Rodrigo ne odustaje.  

>>Barbike više nisu tanke, nego i oble, malene i visoke

Komentara 2

PE
petarrr
13:56 29.03.2016.

Trebao je mozak operirat

DO
dobarsavjet
15:20 29.03.2016.

Nemože operirati ono što nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije