Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Jean Paul Gaultier

Posljednja revija JPG-a: Izbor ljepote na koji bi se svaka žena rado prijavila

Jean Paul Gaultier
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
29.09.2014.
u 09:45

JPG odsad radi samo visoku modu i parfeme.

Ulaznica više tražila se za modnu reviju francuskog zločestog dječaka Jeana Paula Gaultiera.

Tko je se uspio domoći, nije požalio jer je dizajner priredio modni događaj o kojem će se još dugo pričati. Tim više što je sam JPG najavio da je ovo njegova posljednja pret-a-porter revija.

Svega je zato bilo previše.

Kičasto i neukusno, rekli bi zlobnici da se radilo o bilo kome drugome, ali kad je Gauleiter u pitanju, kriteriji se mijenjaju.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Revija se održala u kazalištu Le Grand Rex, u skopu Paris Fashion Weeka, a u njoj je sudjelovala i španjolska glumica Rossy de Palma koja je izvela striptiz, modeli su se hrvali, a posebnu ja šalu priredio poslavši manekenke koje su predstavljale poznate dame iz svijeta mode.

Crvenokosa djevojka glumila je tako kreativnu direktoricu Voguea Grace Coddington, druga je utjelovila reporterku Suzy Menkes, a cijeli show doimao se poput kakvog izbora za Miss, Miss JPG.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Gaultier, koji žari i pali od 1980-ih, najavio je ranije tijekom rujna da više neće raditi nosive kolekcije već će se usredotočiti na visoku modu, parfeme i razne kolaboracije.

>>Iako su joj poblajhali obrve i dalje korača kao šefica: Hodam kao da se po cijele dane seksam

>>Izazivala je u odijelu dubokog proreza odlučivši grudnjak ostaviti kod kuće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije