Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetna moda

Pogledajte u čemu žene šeću dubrovačkim Stradunom

LJtna street style moda na Stradunu
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/25
27.07.2015.
u 12:04

Tko je u trendu, tko pokušava biti, a tko je "prošetao" nekakav modni promašaj po širokoj stradunskoj "pisti", teme su o kojima možete raspredati satima, iz prvog reda.

Ulična moda uvijek će zagolicati maštu oba spola, a ako ste slučajni promatrač na jednoj od najprometnijih lokacija i to usred ljeta – pravi ste sretnik.

Mnogo je takvih u Dubrovniku, čak i ako to znači sjediti na samom Stradunu i ispijati kavu po cijeni od tridesetak kuna. Vrijedi svake kune, jer pogled je – veličanstven.

Jedinstveni "catwalk" brojnih muških i ženskih "modela" prizor je kojemu možemo svjedočiti svaki dan u ljetnim mjesecima.

Tko je u trendu, tko to pokušava biti, a tko je "prošetao" nekakav modni promašaj po širokoj stradunskoj "pisti", teme su o kojima možete raspredati satima, iz prvog reda.

Ipak, čini se kako upravo modnih promašaja gotovo da i nema. Mamci za muške poglede i ovog su ljeta, baš kao i svakog do sada, žene koje biraju kupaći kostim kao odjevni predmet.

Idealno, rekli bi mnogi, uz kombinaciju ultra kratkih hlačica ili suknjice koja će u većini slučajeva skriti samo donji dio kostima.

Koliko su žene modno osviještene i iskorištavaju svaku priliku da to i pokažu, otkriva objektiv Pixsellova fotografa. Kombinezoni, topići, haljine, suknjice, kratke hlačice, kupaći kostimi, kaftani i cijela paleta šarenih i pomno biranih sandala...

Pogledajte galeriju i otkrijte "kako se tko nosi"...

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Foto: Željko Lukunić/Pixsell

>>'Voljela bih djeci ostaviti zemlju u kojoj će se žene jednako cijeniti kao i muškarci'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije