Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod modnim povećalom

Pogledajte što je Melanija Trump odjenula za uskrsnu proslavu u Bijeloj kući

Melanija Trump na uskrsnjoj zabavi u Bijeloj kući
Foto: Shutterstock
1/4
18.04.2017.
u 14:46

Iako se može činiti kako je ova bivša manekenka, kao Prva dama, dobila priliku postati prava modna ikona, čini se da joj ipak to baš ne polazi za rukom.

Američka Prva dama uvijek je pod povečalom javnosti i kritičara kada je riječ o njenom odijevanju.

Iako se može činiti kako je ova bivša manekenka, kao Prva dama, dobila priliku postati prava modna ikona, čini se da joj ipak to baš ne polazi za rukom. Često je na meti kritičara, no za uskršnju proslavu u Bijeloj kući, čini se kako je Melanija Trump igrala na sigurno.

Bijela kuća svake godine održava uskršnju zabavu tijekom koje se održavaju brojne zabavne tematske igre, uključujući i lov na uskršnja jaja, a ove godine prvi je put na 139. po redu, u ulozi domaćina, sudjelovala Melanija.

Odjenula je lepršavu, ali zatvorenu dugu haljinu nježne roze boje koju je dizajnirao Herve Pierre. Umjesto štikli, Melanija je odabrala balerinke za potpunu udobnost.

Foto: screenshot/facebook

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:17 18.04.2017.

prekrasna je.

AU
austrougarskigeneral
17:42 18.04.2017.

mačka i pol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije