Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urban tribes

Pogledajte kolekciju Iggy Popovića inspiriranu Afrikom

Iggy Popović  kolekcija
Foto: Marko Kadija
1/10
24.11.2014.
u 13:43

Nova kolekcija “Urban tribes” donosi priču o modernim gradskim “plemenima” inspiriranim Afrikom

Modni dizajner Iggy Popović koji stoji iza modnog branda i ateliera Iggy i ove sezone prikazati će kolekciju za sljedeću sezonu na Smart Fashion Weeku Zagreb.

Iggy Popović nema tamnu stranu, on je dizajner kod kojeg uvijek možete računati na optimističnu glazbu te nasmijane i rasplesane modele da osvijetle dvoranu Smart Fashion Weeka Zagreb.

Nova kolekcija “Urban tribes” donosi priču o modernim gradskim “plemenima” inspiriranim Afrikom, a riječ je o nosivoj, luksuznoj i udobnoj sportskoj eleganciji.

Motivi Amarilisa i zebre prisutni su na suknjama, oaze tiskana na majici, safari hlačice ili mini baloner. Boje i motivi u paru su s neutralnom bojom pijeska.

Foto: Marko Kadija

Foto: Marko Kadija

Košulja-suknja kombo je jedan od dominantnih motiva koji će biti na modnoj pisti, a vjerujemo i na ulicama naših gradova, kad kolekcija “Urban tribes” zaživi.

Još jedan lijep outfit koji će se nositi su safari hlačice i baloner s kratkim rukavima. Već sada možemo zamisliti djevojke u ležerno sportskim kombinacijama. Ljeto će biti dobar trenutak da se nosi Iggy Popović.

>>Severina kao moderna Ivana Orleanska u srpskom izdanju Harper's Bazaara

>>Viktorija Đonlić Rađa nosi kožnate narukvice s čipkanim slovima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije