Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jerant i Lovrenčić

Pogledajte kako izgleda moda zbog koje je Žanamari 'razgolitila' modele na pisti

croaporter 2
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
16.04.2014.
u 09:21

Kampanju za nadolazeću sezonu snimila je Joanna Paciorek

Kad je završila modna revija Marine Jerant i Manuele Lovrenčić na proteklom Cro A Porteru mlade dizajnerice nazvala je pjevačica Žanamari Lalić.

Toliko joj se, doznajemo, svidjelo što je vidjela pa je odmah poželjela modele skinuti s piste.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Sljedeću večer pojavila se rokerica Žanamari u elegantnom izdanju. Uska plava suknja, nježna bluzica zanimljivog printa i ispeglana kosa. Prepoznali smo je tek kad se okrenula.

Moramo priznati da je suknja visokog proreza rokerici pristajala kao da je prema njenim mjerama šivana. Odličan je to bio kompliment za ovaj modni dvojac koji nam se sada predstavlja proljetno-ljetnom kampanjom.

Kao zaštitno lice odabrana je Osječanka Ana Laura Kapetanović, Lanvinova muza i model koja je svoju karijeru izgradila snimajući modne editorijale diljem svijeta.

Fotke potpisuje Joanna Paciorek, dok su se za make up i frizuru pobrinuli Ivana Šabanović i Matej Tonković. Ako ste se pitali gdje možete nabaviti torbice iz kampanje i modne revije, vrata na koja morate pokucati nose natpis Borša by Mala Radnja Dizajna.

Foto: Joanna Paciorek

>>Cro A Porter: Pogledajte najbolje od najboljeg

>>Na ovog dečka treba pripaziti! On s bijelom može raditi što god mu drago

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije