Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna arena

Pogledajte kako je bilo na predstavljanju kolekcije Alexander Wang za H&M

Alexander Wang za H&M
Foto: H&M
1/21
17.10.2014.
u 10:00

Važan susret mode i sporta koji ćete voljeti

U H&M u zagrebačkom Centru Cvjetni 6. studenog stiže kolekcija koju je za taj švedski modni brend kreirao njujorški dizajner Alexander Wang.

Nakon niza super uspješnih dizajnerskih suradnji među kojima su se nanizala imena poput Lanvina, Versacea i Margiele, Marnija, bilo je jasno da će Wangovo ime glasno odzvoniti najprije među modnim znalcima, a onda i među ljubiteljima mode.

Sam je dizajner obećavao da će pripremiti nešto neviđeno, a koliko mu je to uspjelo pokazao je na reviji održanoj sinoć u dvorani Armory on the Hudson u New Yorku koja je pretvoren u modnu arenu.

Foto: H&M

- Večerašnji događaj lansiranja kolekcije Alexander Wang x H&M bio je pun energije i istinskog doživljaja koji nadilaze modu; od stava i brzine nastupa, preko improvizirane prodavaonice u okruženju prostorija za presvlačenje do nastupa poznatih osoba kao što su Missy Elliott i Sharaya J na zabavi nakon revije, kaže Alexander Wang.

Foto: H&M

- Želio sam da se svatko opusti i zabavi i nadam se da smo to večeras ostvarili.

Jessica Chastain, Mary J. Blige and Dakota Fanning bili su među gostima koji su gledali performans nadahnut kolekcijom predstavljenom na futurističkoj stazi za trčanje koja je bila modna pista.

- Večerašnja proslava uistinu je odrazila temu kolekcije Alexander Wang x H&M. Bilo je to kao da ste bili na važnom susretu između mode i sporta i bilo je savršeno lansirati kolekciju upravo ovdje u New Yorku,“ kaže Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

Foto: H&M

- Volim Alexandera. Volim kako uličnu modu pretvara u istinsku modu. Odlično je kako H&M dizajnerske kolaboracije čini ljudima dostupne, izjavila je Jessica Chastain.

>>Zar joj nitko nije rekao da tajice nisu hlače? Koliko god bila fit...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije