Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Büro 24/7 tim u Lonodnu

Pogledajte kako je bilo na londonskom Tjednu mode iz 'prve ruke'

Tjedan mode u Londonu
Foto: Buro24/7
1/12
24.02.2015.
u 22:00

Ove godine dizajneri su dali sve od sebe u nastojanju da nadmaše prošlogodišnji show.

Miroslava Duma (Büro 24/7 Rusija), Meruyert Ibragim (Büro 24/7 Kazahstan) i Mirela Forić Srna (Büro 24/7 Hrvatska) tjedan su provele u engleskoj prijestolnici na londonskom Tjednu mode.

Svatko tko je imalo važan u svijetu mode, zatekao se ovog tjedna na londonskom Tjednu mode, trenutačno epicentru svih bitnih modnih događanja.

Tjedni program bio je ispunjen brojnim ekskluzivnim događanjima, promocijama, i naravno, odličnim modnim revijama, a Büro 24/7 tim nazočio je velikom broju njih. Miroslava Duma i Mirela Forić Srna posjetile su tako novootvorenu trgovinu mlade dizajnerice nakita Delfine Deletrez u Londonu, inače najmlađe članice obitelji Fendi. Büro 24/7 tim zavirio je u showroom lijepe Ruskinje Uljane Sergejenko, čija se prezentacija odvijala u hotelu Claridges.

Ove godine dizajneri su dali sve od sebe u nastojanju da nadmaše prošlogodišnji show. Tako je modna kuća Burberry Prorsum priredila odličnu reviju koja je okupila impresivan broj poznatih lica iz svijeta mode, a nazočila joj je i uvijek aktualna Kate Moss, koja je izazvala veliku medijsku pompu.

Po izboru Büro 24/7 tima jednu od najljepših kolekcija, kreirao je Peter Pilotto, inače mladi dizajner modne kuće Valentino, koji je predstavio odličnu reviju prepunu šarenih linearnih i grafičkih motiva u duhu 60-ih i 70-ih.

Naš tim posjetio je i reviju poznate srpske modne dizajnerice Roksande, koja je, kao i uvijek, predstavila odličnu reviju u sebi svojstvenom stilu, što znači da je i ove godine kolekcija obilovala bojama i njezinim poznatim potpisom - 'colorblockingom'.

Dijelić atmosfere koja se odvijala u backstageu i, naravno, na samoj modnoj pisti, pogledajte u članku na portalu Büro 24/7

Foto: Buro24/7

Foto: Büro 24/7

>>Evo kako nositi dizajnerske komade o kojima bruji cijeli modni svijet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije