Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s mineralnim make up-om

Pogledajte kako je Anitu Dujić našminkao svjetski poznati vizažist

ANITA DUJIĆ
Foto: Linda Draškić
1/9
22.03.2017.
u 15:11

Towne je licencirani je kozmetolog i estetičar, a u Zagrebu je na predstavljanju novog looka za proljeće/ljeto 2017. Jane Iredale, vodećeg svjetskog makeup brenda mineralnog makeupa, pokazao svoje znanje šminkanja i naučio prisutne nekim trikovima

Shown Towne, međunarodni edukator Jane Iredale od 2007. za Istočnu obalu i Srednju Ameriku, Europu i Bliski Istok. Svoju karijeru započeo je i izgradio u Los Angelesu, New Yorku i Miamiju djelujući na području modne i filmske industrije, glazbenih spotova i televizije, te bio glavni makeup artist za modne kuće Badgley Mischka, Tracy Reese i Oscar de la Renta. Surađivao je s modnim magazinima poput Cosma, Teena i Appared Newsa. Towne je licencirani je kozmetolog i estetičar, a u Zagrebu je na predstavljanju novog looka za proljeće/ljeto 2017. Jane Iredale, vodećeg svjetskog makeup brenda mineralnog makeupa, pokazao svoje znanje šminkanja i naučio prisutne nekim trikovima.

Pogledajte kako je našminkao Anitu Dujić...

Prije...

Foto: Linda Draškić

Poslije...

Foto: Linda Draškić

Jane Iredale proizvodi obuhvaćaju od korektivnog makeupa do visoko profesionalnog televizijskog i filmskog, te ostaje omiljen svjetskim celebovima, pripadnicima visokog društva, kao i mladim djevojkama istančanog osjećaja za stil.

>>Znate li da prirodna kozmetika nikada nije bijela? Evo kako razlikovati prirodnu od 'kemijske'

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije