Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskuzivne promocije

Pogledajte Instagram dnevnik Mirele Forić s New York Fashion Weeka

Dnevnik Mirele Forić s NYFW-a
Foto: Mirela Forić/Instagram
1/10
16.09.2014.
u 08:32

Büro 24/7 tim je zavirio u ateljee velikih Oscara de la Rente i Caroline Herrere kako bi iz prve ruke pogledali kolekciju prije službenog predstavljanja newyorškoj publici

Svatko tko je netko u svijetu mode protekli se tjedan našao u New Yorku, najkomercijalnijem središtu svjetske modne scene.

Tjedni program bio je ispunjen brojnim ekskluzivnim događanjima i promocijama, a Büro 24/7 tim nazočio je velikom broju njih.

Miroslava Duma sudjelovala je u panel-diskusiji s novom kreativnom direktoricom kuće Tiffany & Co. Francescom Amfitheatrof u sklopu koje je predstavljena i nova kolekcija ove otmjene draguljarske kuće. Veliku pozornost medija privukao je i party koji je časopis Harper's Bazaar priredio u čast Carine Roitfeld na kojem se naš tim družio sa svima omiljenim Carlosom Souzom.

Büro 24/7 tim zavirio je u ateljee velikih Oscara de la Rente i Caroline Herrere kako bi iz prve ruke pogledali kolekciju prije službenog predstavljanja njujorškoj publici. Ove godine dizajneri su dali sve od sebe u nastojanju da nadmaše prošlogodišnji show.

Foto: Mirela Forić/Instagram

Ralph Lauren

Tako je Ralph Lauren za svoju Polo liniju priredio spektakularnu 4D reviju u Central Parku koja je okupila impresivan broj poznatih lica iz svijeta mode, a Hugo Boss je dosegnuo nove visine, točnije 54. kat novog World Trade centra na kojem je održana revija.

Po izboru Büro 24/7 tima jednu od najljepših kolekcija imao je brend Delpozo, ali i fantastična Rosie Assoulin koja je održala mini prezentaciju proljetne kolekcije.

Foto: Mirela Forić/Instagram

U galeriji pogledajte Instagram dnevnik Mirele Forić Srna iz New Yorka.

>>Srna i Jennifer Lopez ukrstile puteve uoči Mundiala

>>Srna s obitelji uživa u tropskim krajevima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije