Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najljepša u županiji

Petrinjka Danijela prva je finalistica izbora za Miss Hrvatske

izbor za miss
Foto: Marijan Pribilović
1/10
20.04.2015.
u 18:40

Izbor u Petrinji bio je prvi u nizu županijskih natjecanja pa je Danijela prva poznata finalistica koja će se u Crikvenici 12. lipnja boriti za titulu Miss Hrvatske

Danijela Bjelac izabrana je za Miss Sisačko-moslavačke županije, Romana Mitar ponijela je lentu prve, a Irena Vujasić druge pratilje.

U prepunoj dvorani petrinjskog Hrvatskog doma u subotu je održan izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije pod pokroviteljstvom gradonačelnika Darinka Dumbovića te Turističke zajednice grada Petrinje. Program je vodio Zlatan Zuhrić-Zuhra, a osim dvanaest prelijepih finalistica nastupili su HKUD Mošćenica, plesači Športskog plesnog kluba "Petrinia" i popularni pjevač i voditelj Saša Lozar.

Aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić sudjelovala je u radu ocjenjivačkog suda te predala lentu i tijaru novoj misici Sisačko-moslavačke županije.

Danijela Bjelac ima 19 godina i pohađa peti razred srednje Medicinske škole, već 13 godina se bavi plesom, a učenje stranih jezika joj je prava strast – ova lijepa djevojka govori engleski, ruski, španjolski, talijanski i njemački.

Izbor u Petrinji bio je prvi u nizu županijskih natjecanja pa je Danijela prva poznata finalistica koja će se u  Crikvenici 12. lipnja boriti za titulu Miss Hrvatske i odlazak na izbor za Miss svijeta.

Slijedi izbor za Miss Zagreba i Zagrebačke županiju koji organiziraju Danijela Gašparović i Natali Križan i koji će se održati 23. travnja u Laubi, a nakon njega izbor za Miss Zadarske županije koji 7. svibnja u resortu Crvena luka u Biogradu organizira Alen Ljubić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije