Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
66. dodjela Emmyja

Pet za pet, a pet za pad! Tko je zablistao, a tko rastužio na crvenom tepihu?

emmy
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/11
26.08.2014.
u 09:40

Brojne poznate dame prošetale su crvenim tepihom na 66. dodjeli Emmyja...

Brojne poznate dame prošetale su crvenim tepihom na 66. dodjeli Emmyja. Iako je bilo puno modnih uspješnica, našlo se i pravih gafova. Izdvajamo vam najbolje i najlošije od ovogodišnjeg ''emmyjevskog'' crvenog tepiha.

Pet za pet!

1. Sarah Hyland – Mlada glumica iz ''Moderne obitelji'' pokazala je da ima sjajan smisao za modu, kao i njen lik u seriji. Lijepa djevojka odlučila se na bijeli top i živu, narančastu suknju Christiana Siriana. Neobično i jako lijepo.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

2. Hayden Panettiere – Lijepa glumica ponosno je pokazala svoj trudnički trbuh u srebrnoj haljini Lorene Sarbu. Zaručnica Vladimira Klička istaknula je i dekolte.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

3. Taylor Schilling – Zvijezda serije ''Orange is the New Black'' decentno je istaknula svoje sjajno tijelo u kreaciji Zuhaira Murada. Izvrsno!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

4. January Jones – Ljepotica iz ''Mad Mena'' izgleda sjajno u svemu, no sinoć je bila posebno lijepa. Nježna plavuša blistala je u dramatičnoj crvenoj haljini Prabala Gurunga.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

5. Sofia Vergara – Da, uvijek igra na kartu seksepila. I da, ovakvo izdanje od Sofije potpuno je očekivano. Ipak, u bijeloj haljini Roberta Cavallija oduševila je sve.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Pet za pad!

1. Amanda Peet – Slatka glumica i nije briljirala u cvjetnoj haljini Giambattiste Vallija. Izgledala je ''tetkasto'', a nije je izvukao ni trudnički trbuščić.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

2. Kaley Cuoco – Penny, Penny, Penny! Lijepa glumica odjenula je haljinu Monique Lhuillier. Kombinacija je promašena, a glumica izgleda kao srednjoškolka u maturalnoj haljini. Koja i nije baš nešto.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

3. Katherine Heigl – Omražena hollywoodska glumica odabrala je katastrofalnu haljinu, koja zaista nikome ne bi pristajala. Ovim neće osvojiti simpatije publike.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

4. Sarah Paulson – Zvijezda serije ''American Horror Story'' odigrala je jednu od glavnih uloga u hororu na sinoćnjem crvenom tepihu. Ova simpatična ljepotica u Armaniju je htjela postići dramatičan efekt, no i nije baš uspjela.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

5. Kerry Washington – Zgodna glumica odlučila se na Pradu. Iako Kerry uvijek izgleda sjajno, sinoć je podbacila. Može ona puno, puno bolje!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>'Pohvatali' se Bryan Cranston i Julia Louis-Dreyfus, Sofia Vergara optužena za seksizam!

>>Bez iznenađenja: Breaking Bad i dalje gazi sve pred sobom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije