Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koristite je!

Pet načina na koje je aloe vera čudotvorna za vašu kožu

aloe vera
Foto: Thinkstock
23.10.2014.
u 10:00

Izvrsna je za njegu kože i razne vrste boljki, stoga biste se definitivno trebali odlučiti na korištenje aloe vere...

Odavno je poznato da je aloe vera čudotvorna biljka. Izvrsna je za njegu kože i razne vrste boljki, stoga biste se definitivno trebali odlučiti na korištenje aloe vere. Vas, ali i vašeg partnera. Donosimo vam pet razloga zbog kojih je aloe vera sjajna:

1. Prirodni lijek za akne. Aloe vera ima antimikrobna i antibakterijska svojstva koja eliminiraju bakterije i smanjuju upalu kože.

2. Pruža hidrataciju. Hidratizirana koža je elastična i glatka koža. Zato, ako želite da vaše lice izgleda sjajno, primjenjujte aloe vera gel.

3. Prirodni proizvod nakon brijanja. Aloe vera ima i protuupalna svojstva koja ublažavaju iritaciju kože nakon brijanja. Također, ubija bakterije koje mogu izazvati infekciju kože.

4. Posvjetljuje strije. Strije se ne otklanjaju lako, ali masiranje kože aloe vera gelom može posvijetliti strije u velikoj mjeri.

5. Sprječavanje bora. Svaka žena se kad-tad susretne s neželjenim borama. Osim što njeguje kožu, aloe vera je i zateže i održava elastičnom. Aloe vera također sadrži vitamine C i E, koji održavaju hidrataciju.

>>3 vječna neprijatelja ljepote koja su zajednička svim ženama

>>Gel Aloe vere uništava stanice tumora, pomaže kod kemoterapije... Napravite ga sami

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije