Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris Pavlin

Pavlinova kolekcija put je kroz divlju, neistraženu prirodu nekadašnjih kolonija

Kolekcija Borisa Pavlina
Foto: Franjo Matković
1/6
25.03.2015.
u 13:32

Istraživanje kontrasta misao je vodilja koja preuzima aktualnu kolekciju renomiranog dizajnera

Uoći predstavljanja nove kolekcije na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru, renomirani hrvatski dizajner Boris Pavlin predstavlja kampanju za aktualnu kolekciju.

Istraživanje kontrasta misao je vodilja koja preuzima kolekciju Borisa Pavlina za proljeće-ljeto 2015. Za zaštitno lice kampanje odabrana je Sara Đurić iz Talia model agencije, a fotografije potpisuje Franjo Matković. Za make up se pobrinula Ana Rajić.

Kolekcija je spoj čvrstih, geometrijskih linija koje koketiraju sa elementima kolonijalnog militarizma te floralnih oblika i tekstura koje djeluju u potpunosti organski.

Spoj je to viktorijanskog zapada sa divljom neistraženom prirodom istoka.

Koža i metal suoćeni s nježnošću najdelikatnije izvezene svile gube svoju uvriježenu strogoću i postaju sasvim novi odjevni medij. Tisuće delikatnih svilenih latica protkanih perlicama čine mozaik pastelnih boja od kojih su satkane večernje haljine, dok je inovativna dekonstrukcija klasičnih "muških" krojeva u sirovim, teksturiranim svilama prenesena na žensko tijelo te čini okosnicu dnevnog dijela kolekcije.

Ova kolekcija put je kroz divlju, neistraženu prirodu nekadašnjih kolonija, a žena koja ju nosi suvremena je Mary Kingsley. Neustrašiva, nekonvencionalna, drugačija.

>>Napravila je ono što nijednoj tamnoputoj ljepotici nije pošlo za rukom

>>Zavirite u ormar glumice Barbare Bilić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije