Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuhanje sa stilom

Pametna dizajnerska \'mutilica\' za jaja štedi prostor u ladici

beater (1)
Foto: Normann Copenhagen
1/3
10.03.2012.
u 00:01

Njemački dizajnerski studio Ding3000 pretvorio je neuglednu \"mutilicu\" u zabavan pribor

Kako se obična kuhinjska “mutilica” za jaja može pretvoriti u neodoljiv dizajnerski komad, pokazao je njemački kreativni studio Ding3000. Njihova “metlica” Beater, koju su osmislili za tvrtku Normann Copenhagen, nadahnuta je plastičnim cjevčicama za napitke.

Beater se sastoji od “cjevčica” koje se po potrebi mogu raširiti u metlicu ili skupiti pomoću prstena, pa tako štedite prostor u ladici ili ovo kuhinjsko pomagalo možete praktično objesiti na zid. Razigrani Beater nudi se u osam kombinacija boja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije