Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
envy room i sever zvijezde veceri

Ovosezonski Perwoll Fashion.hr završen revijom humanitarnog karaktera

perwoll fashion.hr
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/27
19.10.2014.
u 11:38

Večer je otvorila revija Roberta Severa, a kolekcija koju potpisuju Robert Sever i Branko Basletić donijela je na pistu dašak glamura...

Posljednje večeri Perwoll FASHION.HR-a svoje su kolekcije predstavili Robert Sever, Marija Kulušić, Coded Edge, Marina Design i dizajnerski dvojac eNVy room čijom je slavljeničkom revijom zatvoren 17. po redu Perwoll FASHION.HR.

Večer je otvorila revija Roberta Severa, a kolekcija koju potpisuju Robert Sever i Branko Basletić donijela je na pistu dašak glamura. Naglašen struk, suknje do ispod koljena i duge haljine te jarke boje i luksuzni materijali uz neizostavan i raskošan nakit osvojili su ženski dio publike.

Kao pravi kontrast kolorističnom izražaju prve revije sinoć, uslijedila je kolekcija mlade Marije Kulušić koja se ovog puta odlučila za neboje, crnu i bijelu te nijanse crvene, bež i maslinaste. Kolekcija inspirirana samurajima futuristički je prikaz odjevnih komada koji su bogati volumenom s precizno razrađenim detaljima.

Marina Design također se odlučila za neboje i pokazala kolekciju za moderne nomade kojom dominira crna u neobičnim krojevima i kombinacijama materijala. Kolekcija za žene izražene osobnosti nesumnjivo će osvojiti poklonike Marinine estetike.

Futurizam je nit vodilja i mladog branda Coded Edge iza kojeg stoje Silvio Ivkić i Jure Perišić. Vizija postapokaliptičnog grada prikazana je u kolekciji koju čine pojednostavljene duge suknje u kombinaciji s dugim jaknama i predimenzionirani lepršavi komadi od muslina.

Večer je svečano zatvorila revija dizajnerskog dvojca eNVy room kojom su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović proslavili jubilarnih deset godina rada. Prepoznatljiv potpis dvojice dizajnera u ženstvenim krojevima, čipki i materijalima koji ističu žensku siluetu vidljiv je u svakom njihovom odjevnom predmetu – od haljina, kombinezona, do suknji.

No, slavljenička revija pod pokroviteljstvom branda Samsung imala je i humanitarni karakter. Na pisti su se mogle vidjeti majice koje je eNVy room dizajnirao za Fashion.hr Style Community, a sredstva prikupljena prodajom ovih majica bit će donirana udruzi Europa Donna kao pomoć kampanji u borbi protiv raka dojke.

>>Nikolina Ristović oduševljava dugim nogama i vitkom figurom u poodmakloj trudnoći

>>Anja Alavanja: Sve sam brža. Treba mi samo 15 min da se uredim za izlazak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije