Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendovi

Ovog proljeća se pletenica može vidjeti i na muškoj glavi

Subrina Professional
Foto: Nikola Zoko
1/25
25.02.2015.
u 10:39

Održan je odličan spektakl Style Session by Subrina Professional na kojem su frizerski stručnjaci pokazali trendove bojanja kose, šišanja i izrada frizura za sve prigode- od onih dnevnih do večernjih.

Zagrebačko kino Europa bilo je pretijesno za sve posjetitelje koji su htjeli vidjeti trendove kada je riječ- o kosi!

Održan je odličan spektakl Style Session by Subrina Professional na kojem su frizerski stručnjaci pokazali trendove bojanja kose, šišanja i izrada frizura za sve prigode- od onih dnevnih do večernjih.

Među prvima ih je isprobao komičar i tv voditelj Ivan Šarić koji se oduševio proizvodima za stiliziranje kose.

U prvom dijelu showa predstavila se Banjalučka 'Frizerska Akademija Željko' proslavljenog frizera Željka Samardžije koji čitav niz godina stvara najljepše frizure naših susjeda. Dugogodišnja suradnja sa Subrinom Professional i aktualna proljetna kolekcija PROJECT DANCE odrazila se na prekrasnim glamuroznim frizurama koje bi bile zapažene na svim crvenim tepisima. Perfekcionistički, Željko je pazio na svaki detalj, pa uz čitavu seriju podignutih frizura zabljesnule su i zanimljive haljine od papira, odnosno dnevnih novina koje je za ovu prigodu, zajedno s frizurama izradila članica Akademije Milanka Popović.

Subrina Professional tim predvođen Sanjom Karasman pokazao je sva lica Subrina Professional žene- ona je slobodna, modna, željna promjene. U aktualnoj kolekciji PROJECT DANCE dominira crvena boja kose koja se u različitim intenzitetima vezuje uz boju puti i očiju.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Duga kosa je imperativ, a za one koje vole kratku frizeri su pokazali nekoliko način kako nositi stilizirani bob i asimetriju. Prirodan izgled kose, ali i snažan kolorit, modni je imperativ proljeća 2015. Kako izgledaju Subrina Professional muškarci? Nose 'energiju' Skandinavije - uz nezaobilaznu bradu frizura je stroga, u formi koja u prvi plan stavlja šiške koje se uz pomoć proizvoda za stiliziranje nose na različite načine.

Ovog proljeća se pletenica može vidjeti i na muškoj glavi - upletena je ispod šiški kao detalj na svijetloj kosi.

>>Ovo su najbolji šamponi za svaki tip kose

>>Ako sušite kosu sušilom, ovo biste trebali znati

Komentara 3

ZG
zg223
12:14 25.02.2015.

to nije musko,to je ficfiric...

Avatar damat
damat
12:37 25.02.2015.

nisam baš neki frajer, ali netko bi mi morao prije glavu odsjeć nego pletenicu na tikvi napraviti.

Avatar atrpimir
atrpimir
12:32 25.02.2015.

mnogi gusari, a bome i asterix i obelix će puknut od jala na ovoj pletinici :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije