Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plesači, beatbokseri, zviždači i glabenici

Ovo nije bila revija KENZO x H&M kolekcije, ovo je bio pravi show o kojem će se još pričati! Pogledajte ovaj spektakl u New Yorku

Kenzo & HM
20.10.2016.
u 09:39

Nakon završetka revije proslava se nastavila uz nastup gosta iznenađenja repera Ice Cubea

Sinoć je u New Yorku održana spektakularna modna revija/show KENZO x H&M koju je za tu prigodu režirao modna legenda Jean-Paul Goude. Svi gosti uživali su u jedinstvenom doživljaju i zaigranoj energiji KENZO x H&M kolekcije dizajnirane od KENZO kreativnih direktora, Carol Lim i Humberto Leon.

U ritmu posebno osmišljenog remiksa „Express Yourself“ Sam Spiegela, plesači, beatboxeri, zviždači i glazbenici ujedinili su se da proslave ljepotu i moć individualne ekspresije. Kroz posebno osmišljenu koreografiju KENZO suradnika, Ryan Heffington predstavio je KENZO x H&M kolekciju publici kroz vatrenu zaigranost, odvažne printove i žive boje. Nakon završetka revije proslava se nastavila uz nastup gosta iznenađenja repera Ice Cubea.

– Ova noć bila je posvećena svemu onome što volimo kod KENZO x H&M – bila je zabavna, uzbudljiva i neočekivana proslava različitih svjetova koji su se tu večer ujedinili. Bila je to noć za pamćenje – izjavili su Carol Lim i Humberto Leon, KENZO kreativni direktori.

– Predstavljanje KENZO x H&M uistinu je bilo spektakularno. Predivno je bilo vidjeti kako ova kolekcija postaje stvarnost s nevjerojatnim printovima, bojama i energijom. Bila nam je čast što je Jean-Paul Goude režirao reviju i uhvatio našu istinsku esenciju –  izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

 

>>Pogledajte u kakvoj je haljini 'uhvaćena' Jessica Alba

>>'Veliki' Jean-Paul Goude u kampanji KENZO x H&M za kolekciju koja stiže u listopadu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije