Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njeguje i vlaži

Ovo je ruž za usne koji 'prilagođava boju' ovisno o usnama vlasnice

Lipstick Queen ruž
Foto: Lipstick Queen
30.08.2016.
u 09:01

Iako je originalno neprivlačne zelene boje, nakon nanošenja na usne, u odnosu na PH, ruž "prilagođava" nijansu ružičaste boje.

Imati ruž za usne koji će najbolje odgovarati vašim usnama bez da potrošite puno vremena u potrazi za tom idealnom nijansom, san je svake žene. 

Znaju to i u jednoj australskoj tvrtki Lipstick Queen koja je prije više od godinu dana na tržište lansirala upravo takav ruž.

Iako je originalno neprivlačne zelene boje, nakon nanošenja na usne, u odnosu na PH, ruž "prilagođava" nijansu ružičaste boje. 

Riječ je o ružu naziva Frog Prince, a koji se prodaje po cijeni od 25 dolara. Ruž samo za vas, mogli bi tako opisati ovaj proizvod jer zbog prirodne boje usana i PH koji žena ima, ruž će rijetko na dvjema ženama imati istu nijansu. 

Ruž sadrži vitamin E i shea maslac koji su zaslužni za meke i hidratizirane usne. 

>>4 razloga zašto će vam žene s crvenim ružem na usnama biti savršene partnerice

Komentara 4

NI
Nik123
09:45 30.08.2016.

Ako se netko sjeca, ovakve ruzeve imala je nekad vecina nasih mama i baka. To da je novitet po 25$ objesite macku u rep

RG
RuzaSapina56@gmail.com
10:41 30.08.2016.

Ja sam ga imala godinama od prije četrdesetak godina . Bio je 2dm u turskim dućanima i nije bio los moram priznati ALI da košta toliko ?

MD
mozda_da_ne
11:13 30.08.2016.

Ko danas se sjecam da ga je moja mama imala kad sam ja bila malo djete, i miris je bio neki specifican. Al eo sve sto se prije nosilo i koristilo danas ponovno je u modi, samo kudi kamo skuplje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije