Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena lista

Iz ovih 10 zemalja dolaze najljepše žene. Doznajte jesu li i Hrvatice 'na tronu'

Žena
Foto: Thinkstock
31.03.2015.
u 14:46

Već nam je otprije poznato kako neke zemlje svijeta slove za zemlje u kojima su žene jednostavno - prelijepe. I više puta smo mogli slušati takve epitete i za Hrvatice.

Ljepota je u očima promatrača, složit ćete se.

Ali nije sve baš toliko subjektivno. Već nam je otprije poznato kako neke zemlje svijeta slove za zemlje u kojima su žene jednostavno - prelijepe. I više puta smo mogli slušati takve epitete i za Hrvatice.

Nemalo puta okarakterizirane kao jedne od ljepših žena na svijetu, Hrvatice u očima turista vjerojatno zaslužuju biti na "tronu". Ipak, na nedavno objavljenoj listi portala ViralShares Hrvatska se ne spominje kao zemlja iz koje dolaze ljepotice.

>>25 razloga zašto nikada ne biste trebali posjetiti Hrvatsku!

Komentara 9

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:58 31.03.2015.

Stvarno ne kuzim ono o mediteranskom naslijedu srpkinja. One, kao sto je poznato, s mediteranom nemaju nikakve veze. A sto se tice cinjenice da nase zene nisu na popisu, nazalost se s time slazem. Tesko je priznati, ali od kad zivim "vani" skuzio sam da nase zene imaju izuzetno "diskutabilne" higijenske navike. I uz put ne kuzim kaj zene iz indije delaju na popisu.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
18:08 31.03.2015.

Žene (cure) koje drže do sebe su najljepše.

NV
novo vriijeme
22:18 01.04.2015.

a gdje su Šveđanke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije