Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trikovi koji uvijek upale

Ovih 8 pravila pridržavaju se sve žene sa stilom

Streetstyle Milano
Foto: Adam Katz Sinding (le21eme)
1/5
05.12.2016.
u 20:34

Ne morate uložiti mnogo truda da postignete savršen look i da vas primijete. Iskoristite ove savjete koji će vam olakšati odabir outfita u kojem će vas svi zamijetiti

Sigurno ste promatrajući celebrityje, ali i žene koje nisu dio javnosti, primijetili kako uvijek odlično izgledaju iako se čini da nisu uložile previše truda u svoj outfit. Kako postići taj savršeni look, a opet ne uložiti previše truda, otkrivamo vam kroz nekoliko pravila kojih se svaka žena s dobrim modnim stilom pridržava neovisno ima li vremena za dugo promatranje pred zrcalom ili samo nekoliko minuta da postigne to savršenstvo.

OMILJENI OUTFIT Svaka žena ima jedan komad odjeće koji joj odlično stoji i u njemu se uvijek osjeća odlično. Taj komad odjeće stavite na vidljivo mjesto u ormaru i posegnite za njim kada ste u nedoumici što odjenuti ili jednostavno nemate vremena razmišljati što obući taj dan.

VIŠE PUTA U ISTOM Od ponavljanja outfita ne morate strahovati. Ako se osjećate dobro u tome što ste nosile prije tri dana, ponovite tu odjevnu kombinaciju u kojoj ste sami sebi zablistali.

Foto: Instagram/Wanda Nara

JEANS Traperice koje savršeno prate liniju vašeg tijela možete nositi u dnevnom izdanju, za odlazak na kavu s frendicama, na posao uz dobar sako ili pak za večernji izlazak uz neku glamuroznu majicu. Dobre traperice uvijek spašavaju loš dan.

ONLINE SHOPING Prave fashionistice odjeću ne kupuju u trgovinama i ne provode dane u šoping-centrima, one kupuju online. Pomno biraju i kombiniraju i traže komade koji se ne mogu pronaći u high-street trgovinama, a za koje ipak neće dati cijelo bogatstvo.

OBUĆA Cipele mogu podignuti svaku kombinaciju, neovisno o tome radi li se o potpeticama ili tenisicama. Zato obuću koje volite i stalno nosite dobro čuvajte kako bi vam što duže potrajala i spašavala vas u situacijama kada ne znate čime podignuti kombinaciju koju nosite.

FRIZURA Istraživanja su pokazala da se žene osjećaju najbolje kada su zadovoljne frizurom. Često nemamo vremena ujutro prije posla kosi posvetiti puno pozornosti, ali postoji rješenje i za to. Vaša frizura može imati "vau-efekt" i s malo uloženog vremena. Dovoljno je da prođete prstima kroz kosu i uz pomoć malo laka ili pjene postignete savršenu frizuru. Visoko podignut rep također možete biti rješenje kada nemamo vremena.

CRVENI RUŽ Najbolji make-up spasitelj svake žene jest ruž i to, po mogućnosti, crveni jer uz njega nećete proći nezamijećeno. Zato ga uvijek držite u torbici jer zauzima malo mjesta, a spasit će vas kad je to potrebno.

STIL Za kraj – važno je da nosite ono što volite, a ne što trend nameće. Ako niste vješte u visokim potpeticama, iako ih svi nose, nemojte se povoditi za tim modnim stilom. Izgledat ćete nezgrapno i loše. Držite se svog stila i onoga po čemu ste prepoznatljivi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije