Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijamanti su vječni...

Ova će torba probiti cijenu od 900 tisuća kuna

Hermes torba
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
23.09.2014.
u 10:11

Na aukciju će danas Hermes birkinica otpočeta bijelim zlatom i draguljima

Torbica nije samo modni dodatak već i statusni simbol. Barem kada je riječ o modelima Birikin kuće Hermes.

Jedna takva, načinjena od koža nilskog krokodila koja evocira himalajske vrhove i otpočeta 18-karatnim bijelim zlatom i zakovicama načinjenima od 8,2-karatnih dijamanata danas će na aukciju u sklopu Heritage Auction'sa.

Očekuje se da će postići cijenu iznad 150 tisuća dolara, a mogla bi i oboriti rekord iz 2011. koji drži njezina "sestra", slična birkinica puna dijamanata koja je postigla cijenu od 203.150 dolara. Na aukciji će se prodavati 480 skupocjenih torbica s potpisom Chanela. Louisa Vuittona i drugih vrhunskih dizajnera.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Prva je ovakva torba dizajnirana za glumicu Jane Birkin. Dizajnirana je kako bi zamijenila njezinu drvenu košaru koju je glumica koristila kao ručnu torbu, prisjetio se slavne prošlosti Max Brownawell, a direktor luksuznih modnih dodataka za Heritage Auctions.

- Ovakvu torbu kupit će žena koja želi da njezina torba bude bolja od ijedne druge kad uđe u prostoriju. Ona sigurno ima još mnogo birkinica, možda još koju otpočetu dijamantima pa će ova biti pravi dragulj u njezinoj kolekciji, izjavio je Brownawell za Reuters.

>>Ako vam je budžet ograničen, ovo je jedini modni dodatak koji ove jeseni morate kupiti

>>Na Hermesovoj izložbi pred gostima će izrađivati kultne torbe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije