Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi brend na tržištu

Ostvarenje ženskih želja i muških fetiša

čarape
Foto: PR FOTO
1/17
16.12.2014.
u 11:58

Mia Arssi novi je ekskluzivni brend čarapa na hrvatskom tržištu. Sve ljubiteljice mode na jednom mjestu mogu pronaći veliki broj uzoraka bilo da se radi o poslovnom, casual ili večernjem looku

Poznato je da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti te su postale dio kulture odijevanja i bez njih dojam jednostavno nije isti. Mia Arssi novi je ekskluzivni brend čarapa na hrvatskom tržištu. Sve ljubiteljice mode na jednom mjestu mogu pronaći veliki broj uzoraka bilo da se radi o poslovnom, casual ili večernjem looku.

Sve žene vole i nose hulahopke. Uklopite ih u vlastiti stil odijevanja jer odabir hulahopki puno će reći o Vama. Mia Arssi hulahopke namijenjene su odvažnim i smjelim  ženama koje se ne boje osvajati i zavoditi. To su samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom. Ne treba napominjati da su ženske čarape oduvijek fascinirale i muški dio populacije koji ih je smatrao fetišom i svetinjom.

Kolekcija je dizajnirana da savršeno pristaje svakoj ženi da se osjeća zavodljivo, bez obzira na doba dana. Mia Arssi kolekcija jesen/zima naglašava urbanu, zaposlenu, snažnu ženu koja zna što želi. A upravo su to u ovom brendu prepoznale hrvatske trendseterice – Mara Bratoš, Iva Šarić Leko, Mirna Maras, Marija Borić i Petra Kurtela koje su proteklog vikenda bila ne predstavljanju modnih noviteta u Masarykovoj 6 u Zagrebu.

Osim modernog dizajna Mia Arssi u svom asortimanu nudi modele raznih materijala kao što su kašmir, merino vuna, mikrofibra. Sve žene vole i nose hulahopke, a s Mia Arssi hulahopkama svaka žena će jednostavno biti zavodljiva na prvi pogled.

>>Severina seksi i kad je zakopčana do grla: Jednom sam ukrala hulahopke

>>Najlonke slave 75. rođendan! U Hrvatsku su ih švercali iz Trsta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije