Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova diva

Želite li zablistati? Ovo nikako ne smijete propustiti!

diva
Foto: VL
1/6
07.08.2015.
u 13:05

Potražite novi broj magazina Diva u subotu, 8. kolovoza, za samo 5 kuna uz Večernji list kada ekskluzivno u paketu možete dobiti i ELFS majicu na dar.

Svojim čitateljicama nova Diva, kao i uvijek, donosi pregršt ideja, inspiracije i savjeta za dobar stil te izbor onoga najboljeg iz naših trgovina. Samo za Divu snimljeni su modni editorijali koje potpisuju vrhunski fotografi, dok se u intervjuu mjeseca našla poznata voditeljica Mia Kovačić.

Ovdje su već poznate rubrike poput Modnog CV-ja, Steal the Stylea i modnih izloga, ali i mnoštvo novih izloga i rubrika poput "Beat This" u kojem predstavljamo ljude fantastična stila i "Jedan komad" gdje pokazujemo kako odjevni predmet kombinirati i nositi na više različitih načina.

U ovom broju mjesečnika Diva tako govorimo o predivnoj kolekciji inspiriranoj talijanskim gradićem Portofinom, svjetski poznatog dvojca Dolce & Gabbana, kao i o izložbi dizajnera Azzedinea Alaie čije su se kreacije našle u prostoru s povijesnim skulpturama. Donosimo veliki intervju u kojem se voditeljica Mia Kovačić raspričala o životu, poslu i drugim malim stvarima koje je čine sretnom. Samo u Divi otkrijte koje frizure će zasigurno izmamiti ljetne uzdahe te kako njegovati kožu i sačuvati savršeni brončani ten!

Naš su ponos, kao i uvijek, editorijali koje potpisuju najbolji hrvatski modni fotografi, stilisti i make-up artisti i u svakom broju nastojat ćemo vas njima iznenaditi i, nadamo se, oduševiti. Veseli nas nastavak velikog "reuniona" na snimanju naše druge naslovnice na kojoj su svoju kreativnost nakon prve naslovnice nastavili udruživati fotograf Marko Grubišić, vizažist Saša Joković, frizer Mijo Majhen i dizajner Robert Sever u ulozi stilista.

Potražite novi broj magazina Diva u subotu, 8. kolovoza, za samo 5 kuna uz Večernji list kada ekskluzivno u paketu možete dobiti i ELFS majicu na dar. Osigurajte svoj primjerak na vrijeme jer su količine ograničene! Ostatak mjeseca Diva je u prodaji po redovnoj cijeni od samo 14 kuna. Vidimo se na kioscima!

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 3

ŠK
Škarpina
13:56 05.08.2015.

Okupati se u bronci.....

IM
Immanuell
09:43 06.08.2015.

Nikako..... Kad se vratiš s mora i okupaš dva ili tri puta u kontinentalnoj vodi, ode 50% teško stečene "boje"..... Uglavnom, prije nego se pokažeš u firmi prvi dan iza godišnjeg.....

DU
Deleted user
22:40 07.08.2015.

Ajme, koje li malograđanštine. "teško stečena boja". Imati boju kako bi se mogli pokazati u firmi da smo bili na moru. Jadno i smiješno. Ako baš želite biti u trendu budite u hladu i pazite da ne potamnite, jer danas sve velike zvijezde čuvaju kožu i ne izlažu je suncu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije