Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još kad se maja ljulja

Pogledajte kako je bilo na reviji modnog dvojca Elfs

elfs
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/19
16.10.2014.
u 12:46

Modni spektakl sintagma je koja se prečesto upotrebljava pa bismo se u trenu našli na skliskom terenu kad bismo je upotrijebili za reviju Elfsa u srijedu na Perwoll Fashion.hr-u...

Modni spektakl sintagma je koja se prečesto upotrebljava pa bismo se u trenu našli na skliskom terenu kad bismo je upotrijebili za reviju Elfsa u srijedu na Perwoll Fashion.hr-u.

Zato ćemo najprije pustiti fotografije da govore za sebe iako je trebalo biti u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma da bi doživljaj bio potpun. Znala je to publika (vjerne klijentice) pa se nagurala pred ulaz tražeći mjesto više. Isplatilo se čekati jer su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica na pistu poslali djevojke i mladiće s čak 45 nastupa.

Osjećaj? Onaj pravi, kad su dizajneri pripovjedači, a jedino što trebate jest nasloniti se i pustiti ih da vas povedu. Reviju je otvorila Iva Jerković, a kao specijalna gošća pojavila se Maja Šuput na ljuljački. Haljina s printom muha i buba vijorila je na vjetru, Maja se nježno ljuljala, a u začaranoj šumi počeo je po modelima padati – snijeg. Ne može bolje za proslavu 10 godina Elfsa.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>>Renata i Tina ispoštovale ELFS-e i istaknule obline

>>Modni dvojac ELFS prvi put izlaže na Fashion.hr-u

Komentara 4

TO
tonkica
01:09 16.10.2014.

ono kada procitas naslov u jedan ujutro i shvatis da je kvalitetna i smislena pismenost danasnjih novinara nevjerovatan san i da trebam prestati pusiti marihuanu, to je prejaka halucinacija

MT
mtintilinic
07:54 16.10.2014.

Baš jako originalno... Đurđica Vorkapić je za svoj Hippy Garden prije nekoliko tjedana napravila reviju s drvećem u Umjetničkom paviljonu...

Avatar Nexus
Nexus
08:48 16.10.2014.

Deklice su tak mrsave da bi im i pionirska zeljeznica mogla izmedju nog prejti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije