Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kids Fashion Week

Ona je pobjednica Naj Barbie looka 2015. godine

Naj Barbie Look 2015.
Foto: PR FOTO
1/28
19.04.2015.
u 16:00

Mali manekeni odvažno su prošetali pistom te predstavili najnovije kolekcije brendova Etna Maar, Miss Porter, Lulu Couture, Next, Ontario Jeans i Mine Petra

Dvodnevno modno događanje posvećeno djeci te njihovim obiteljima po drugi put pokazalo je koliko je velik interes za dječju modu u Hrvatskoj.

Dvorana Hypo centra bila je dupkom puna, tražila su se mjesta više. Mali manekeni odvažno su prošetali pistom te predstavili najnovije kolekcije brendova Etna Maar, Miss Porter, Lulu Couture, Next, Ontario Jeans i Mine Petra. Revije su završile After Juicy Kids partyjem na kojem je muziku puštao dječji DJ Ante Bezek. Prije samog kraja, 10-godišnja voditeljica Rahela Riter proglasila je pobjednicu Naj Barbie looka 2015. godine – Miju Perić.

Djevojčica Mia Perić dizajnirala je pobjedničku kreaciju ''Naj Barbie looka'' koju je za ovu prigodu izradila Modna kućica Dizzy. Miji je poseban Barbie poklon-paket uručila Slađana Škarić Radeljić, brand managerica Barbie za Hrvatsku i Sloveniju. Osim dječjeg DJ-a, u prvom redu sjedili su i dječji novinari iz novinarske sekcije Osnovne škole Gustav Krklec, a među fotografima su bili mladi budući fotografi iz fotografske sekcije iste škole. Modne bloggerice koje su pomno pratila cijelo događanje bile su 17-godišnje Lara i Sara, a službeni kamerman Kids Fashion Weekenda bio je 16-godišnji Bruno Papić. Da sve bude kako treba u organizaciji, pobrinuli su se redari – 10-godišnji Jan i Hrvoje te 11-godišnje Korina i Iva iz protokola koje su smještale goste na njihova mjesta.

Revije su došli pogledati Pamela Ramljak, Marijana Mikulić, Vedran Zrnić sa suprugom Lanom, rukometni trener Kazimir Ilijaš sa sinom te Antimon.

>>Mali buntovnici s razlogom i princeze u romantičnim proljetnim kombinacijama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije