Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kapa dolje'

Ona je najstariji model na svijetu. Nećete vjerovati koliko ima godina

Carmen Dell`Orefice
Foto: Carmendellorefice.com
1/5
27.05.2015.
u 10:53

Nakon gotovo 70 godina karijere, ova žena je živuća legenda i dalje hoda modnim pistama.

Ona je najstariji model na svijetu.

Carmen Dell`Orefice već je s 15 godina ušla u svijet glamura i  mode kada je ukrasila naslovnicu Voguea. Danas ima 83 godine i još uvijek je mediji opisuju kao vrlo - seksi!

Njezin najnoviji cover postao je viralni hit i pokrenuo rasprave o ljepoti i u poodmakloj životnoj dobi, a da je ova žena s godinama "sve poželjnija" dokazuje i činjenica da je u posljednjih 15-ak godina snimila više naslovnica prestižnih modnih magazina nego u svim dosadašnjim godinama kao model.

"Svatko je opčinjen njezinom prisutnošću", objavljeno je u uvodniku Daily Mail magazina New You.

Nakon gotovo 70 godina karijere, ova žena je živuća legenda i dalje hoda modnim pistama. Iako je život nije mazio, Carmen Del˙`Orefice i dalje je poželjan model i razbija predrasude. Iza sebe ima tri braka, u jednom je trenutku izgubila svu imovinu koju je imala, ali ipak, i dalje je "neodoljivo šarmantna" i jaka.

"Ti obrazi, njezin potpis, potpuno sijeda kosa, dugi i graciozni udovi, izuzetni osmijeh...",  nastavlja se u editorijalu magazina.

I dok većina modela svoju karijeru već završava u prosjeku oko 23. godine, ova žena pomiče granice i mijenja kriterije ljepote.

 

>>Ova 18-godišnjakinja je model s Downovim sindromom: I mi smo lijepe

Komentara 1

CI
cinkvici
18:10 27.05.2015.

Svaka čast, izgleda bolje nego mnogo puuunooo mlađih! Sigurno se "održavala" peniscilinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije