Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

On-line trgovina DOBRA Mačka - besplatno do novih čizama

DOBRA Mačka
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
07.12.2015.
u 11:00

DOBRA Mačka, jedna od najpopularnijih trgovina ženskom obućom u Hrvatskoj, do kraja godine nudi besplatnu dostavu za sve narudžbe!

Udio hrvatskih kupaca koji kupuju on-line iz godine u godinu raste. Razloga ima puno, ali povoljnije cijene, ušteda vremena i veći izbor svakako prednjače. Pitanja da li je sigurno kupovati preko interneta ili kako možemo kupiti cipele bez da ih isprobamo postaju suvišna, pošto sve više on-line trgovina, među njima i DOBRA Mačka, nudi sigurnu kupnju preko profesionalnih i zaštićenih web-shop platformi, a uz to često nude i besplatnu dostavu te besplatnu zamjenu artikla, ako vam taj ne odgovara.

Jedna od najvećih on-line trgovina ženskom obućom DOBRA Mačka već nekoliko godina nudi cijene i uslugu kojima trgovine iz shopping centrova i gradskih ulica teško slijede. DOBRA Mačka već neko vrijeme nudi i »Outlet«, u kojem ćete naći obuću već od 55Kn. Ponudu možete pogledati na www.dobra-macka.hr.

Foto: PR FOTO

Besplatna dostava svih narudžbi do kraja godine. On-line trgovina DOBRA Mačka je osvojila naziv „Web Trgovac Godine“ - „Pouzdan trgovac 2014. godine“.

DOBRA Mačka je u zadnjim godinama postala jedna od najpopularnijih on-line trgovina u Hrvatskoj s skoro 100.000 ljubiteljica obuće na svojoj Facebook stranici. Preko društvenih mreža poput Facebook-a možete pronaći razne akcije, kupone, sniženja, nagradne igre i slično. U nagradnoj igri on-line trgovine DOBRA Mačka možete svaki mjesec osvojiti par obuće po vašem izboru.

On-line trgovina DOBRA Mačka u svojoj ponudi nudi čizme, gležnjače, tenisice, balerinke, štikle, sandale i ostalu žensku obuću za sve sezone. Sve artikle možete pogledati u 360 stupnjeva sa svih strana.

Što je kod kupnje preko interneta jako bitno, je da provjerite što drugi, koji su artikl već isprobali, misle o artiklu koji vas zanima. Ako artikl ima u svom opisu komentare, možete se uvjeriti da se kupnja isplati i s više povjerenja predati narudžbu. DOBRA Mačka takve komentare omogućava svima, pa možete komentirati i vi, bez da naručite artikl.

Foto: PR FOTO

Veliki izbor ženske obuće, na www.dobra-macka.hr možete sve artikle pogledati i u pogledu od 360 stupnjeva.

Veći broj on-line trgovina zbog manjeg prometa i nepotpunih zaliha često naručuju artikle od dobavljača tek nakon što vi već predate narudžbu, pa je na paket potrebno čekati i više od 10 dana. DOBRA Mačka pakete dostavlja ekspresnom poštom u roku od 1-2 radna dana, a često se dogodi, da vam paket dostave već slijedećeg jutra.

Uz opciju plaćanja prilikom preuzimanja paketa, koji je među Hrvatima još uvijek najpopularniji, DOBRA Mačka nudi i plaćanje predračunom i sistemom PayPal, koji je povezan svim većim kreditnim karticama.

DOBRA Mačka, koja već više godina obuva hrvatsku žensku populaciju, je markom OBUTA Mačka prisutna i u Sloveniji te pod imenom KITTY Shoes na ostalim europskim tržištima.

Foto: PR FOTO

100% najbolje cijene prema usporedbama na Jeftinije.hr (2015). Plaćanje je moguće pouzećem, predračunom ili sistemom PayPal.

Želite prijaviti greške?