Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi tjednik

Omiljeni modni portal Budi.IN od sada i u jedinstvenom tiskanom izdanju

budiIN
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
26.03.2015.
u 16:21

Budi.IN svaki tjedan donosi aktualne teme iz svijeta mode, ljepote, scene, interijera i gastronomije – Vanda Winter, Ines Preindl, Ana Radišić i Elfsi oduševljeni novim glossy tjednikom

Ljubitelji mode, ljepote i ostalih lifestyle tema od sada imaju priliku svaki tjedan na 68 stranica informirati se i uživati u jedinstvenom glossy magazinu, Budi.IN koji će svake subote biti dostupan uz najčitanije dnevne novine 24sata.

Na predstavljanju u Douglas Parfumeriji u Centru Kaptol brojne poznate osobe, među prvima su imale priliku uvjeriti se u jedinstveni koncept Budi.IN-a. Tako su Vanda Winter, Ines Preindl, Ana Radišić, Lejla Filipović, modni dvojac Elfs i Ivana Marić već na prvi pogled izrazili oduševljenje novim tjednikom, posebno naslovnicom koju će za razliku od modela krasiti isključivo stylish stvarne žene.

Za jedinstveni izgled naslovnica Budi.IN zadužen je najpoznatiji domaći street-style fotograf Goran Čižmešija, čije su fotografije ulične mode prepoznali i vodeći strani modni magazini. Upravo su autentičnost, neposrednost, vlastiti stav i stil osnovne odrednice prilikom kreiranja naslovnica.

Glavna urednica Vesna Blašković naglasila je kako će Budi.IN svaki tjedan osim najnovijih vijesti iz svijeta mode i ljepote, posebnu pažnju posvetiti i uspješnim domaćim blogerima koji će imati priliku pokrivati sve relevantne lifestyle teme iz neposredne i zabavne perspektive bliske čitateljima. Ljubitelji putovanja, fine hrane, partya, IT mjesta doći će na svoje u rubrici „Dolce vita“ dok će čitatelji Budi.IN-a svaki tjedan, zahvaljujući stalnoj dopisnici iz Londona, biti upoznati i sa najhot događanjima i trendovima britanske prijestolnice.

Budi.IN prvi je domaći magazin koji je prepoznao nezaustavljiv trend demokratizacije mode i ljepote i svojim čitateljima pruža mogućnost da sami budu dio jedinstvenog Budi.IN lifestyle sadržaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije