Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djevojčice i dječaci

Ogroman odaziv na castingu za Kids Fashion Weekend

Kids Fashion week casting
Foto: PR FOTO
1/14
30.03.2015.
u 13:40

Povodom održavanja drugog dječjeg modnog tjedna ovoga vikenda održan je casting za djecu koja žele postati zvijezde Kids Fashion Weekenda

Ovoga vikenda u Kinu Europa održan je casting za Kids Fashion Weekend.

Ogroman odaziv djece starosti od 4 do 15 godina iznenadio je organizatorice i članove žirija. Čak 225 djevojčica i dječaka došlo je na casting želeći postati nove manekenske zvijezde Kids Fashion Weekenda. Ovaj dječji modni događaj, u organizaciji

agencije Fashion Team Kids, održat će se 17. i 18. travnja u Hypo centru.

Drugi po redu Kids Fashion Weekend u dva dana prikazati će nam kolekcije poznatih brendova i dizajnera. S. Oliver, Next, Ontario jeans, Orkestra, Etna Maar, Mina Petra, Modna kućica Dizzy, Lulu Couture, Dora, Callegari, Miss Porter, Davidas predstavit će aktualne dječje kolekcije u svojoj ponudi. Osim samih modnih revija, u lobbyu će se odvijati i popratni program namijenjen isključivo djeci i njihovim roditeljima. U sklopu Kids Fashion Weekenda će se i ove godine održati humanitarna akcija s ciljem pomaganja djeci, „Djeca  djeci“, čiji je cilj skupiti što više odjeće, obuće te dječjih igračaka za štićenike Centra za socijalnu skrb grada Zagreba. Akciji se pridružila Osnovna škola Gustav Krklec, koji će se kao prijatelji ove akcije potruditi prikupiti što više potrebnih stvari.

„Casting je prošao izvrsno, oduševljene smo. Očekivali jesmo interes, ali baš ovakav, iskreno nismo. 225 djevojčica je dječaka na jednom mjestu, zajedno sa roditeljima čini veliku brojku. Jako samo sretne zbog toga i iznimno se veselimo Kids Fashion Weekendu, iako će biti jako teško od ovako velike brojke izabrati djecu koja će nositi revije. Svi su bili preslatki na castingu, neke od njih ćemo morati podučiti hodanju, a neki su već pravi profesionalci“ izjavile su Marina Budanko i Vlatka Smolčić Hokman, organizatorice Kids Fashion Weekenda.

Prošle godine održan je prvi Kids Fashion Weekend u Hrvatskoj sa željom da se pokaže kakve sve modne priče postoje za djevojčice i dječake. Za dječjom modom u Hrvatskoj postoji sve veća potražnja, ponuda dječje mode je velika i upravo iz tog razloga je došlo vrijeme da se organizira jedan modni vikend u potpunosti posvećen djeci.

>>Velike zvijezde malog vikenda mode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije