Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna agencija – instagram

Od selfieja iz zahoda do zvijezde koje se smješka s naslovnice magazina

Instagram modeli
Foto: Instagram
1/3
19.09.2014.
u 09:35

Kako je rastuća društvena mreža postala kanal za pronalazak talenata?

Moda je iz ralja bijede potegnula Nataliju Vodianovu direktno sa štanda na kojem je s majkom, u rodnom Nizhny Novgorodu, prodavala voće i povrće kako bi prehranila obitelj.

Gisele Bündchen uočena je tijekom ekskurzije u Sao Paolu dok je sa školskim kolegama bezbrižno jela hamburger u jednom poznatom lancu brze hrane.

Kate Moss je skaut presreo na aerodromu dok se s roditeljima vraćala u London, a Naomi Campbell, tada balerinu u usponu, zapazili su dok je zamišljeno vrludala gradom gledajući izloge...

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Biti 'otkriven', poput novog komadića netaknute zemlje u doba velikih pomorskih ekspedicija, bila je misija svim lijepim djevojkama na planeti koje su se željele vinuti u modno nebo i na njemu zasjati kao super-modeli. Trebale su se 'samo', nekako sudbinski, poklopiti konstelacije zvijezda i tih nekoliko nenadanih okolnosti.

Trebale su se naći u pravo vrijeme na pravom mjestu. 'Samo' to.

Danas je tu - Instagram!

"Ti si model? Da? A koja je tvoja agencija? Instagram?".

Tako je nekako glasila sarkastična fora koja se širila virtualnim zidovima brzinom kojom klinci grafitima šaraju netom ofarbane kvartovske zgrade. I posprdno smo joj se podsmjehivali još do prekjučer. Sve dok pametne marketinške glave nisu dokučile kako iskoristiti neka nova bojišta gdje se bitke za pozornost vode selfie fotkama iz kupaonice i gdje milijuni novih, svježih i zanimljivih lica nestrpljivo čekaju da ih primijeti prava osoba čiji će ih iznenadni poziv lansirati u orbitu svjetske slave.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Kukolj se od cvijeta filtrira hashtagovima, a oni pritom brendovima donose i neprocjenjivu količinu potpuno besplatne promocije.

Do jučer u školskim klupama, sutradan zvijezda koja se smješka s naslovnice.

Kako je Instagram postao modna agencija i tko je to prvi iskoristio, čitajte na portalu Fashion.hr

>>Ne žele da znate: 5 tajni koje modna industrija od vas krije kao zmija noge

>>Fotografije otkrivaju što sve top-modeli proživljavaju prije revija

>>Elena Perminova: Od bijede ruskog Sibira do pravog života iz bajke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije