Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vidite li vi?

Objavila je ovo kako bi se pohvalila manikurom, a onda su neki primijetili nešto neobično na fotografiji

Manikura
Foto: Twitter
07.11.2016.
u 08:25

S korisničkog imena Larose419, na Twitteru, objavljena je fotografija "nove manikure". Nježna pink boja s crnom aplikacijom na noktu njezina prstenjaka

Nije ništa neuobičajeno vidjeti objavu neke djevojke koja se na društvenim mrežama hvali svojim izgledom, ekstenzijama, savršenim make-upom ili manikurom.

Takvih postova u danu ima na stotine tisuća, no jedan je privukao posebnu pozornost. S korisničkog imena Larose419, na Twitteru, objavljena je fotografija "nove manikure". Nježna pink boja s crnom aplikacijom na noktu njezina prstenjaka. I dok su mnogi samo pogledali nokte, neki drugi su imali bolje sposobnosti uočavanja. Primjetili su na fotografiji nešto neobično zbog čega je "internet poludio".

Tek rijetki su na prvu vidjeli što je neobično na ovoj fotografiji.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Ako ste kao i većina išli gledati u njene nokte, oblik ili eventualne "pogreške" u manikuru, zasigurno je i vama promaklo ono zbog čega se o ovoj fotografiji piše i danima nakon objave.

Naime, na fotografiji se vide samo četiri prsta.

Ubrzo se "doznalo" da nije ona toliko posebna i da taj položaj šake, odnosno mogućnost da se jedan prst" skrije" i nije toliko neuobičajen. I druge su žene počele objavljivati fotografije na Twiiteru uz #fourfingers (četiri prsta, op.a.)

>>Susjedima koji se preglasno seksaju ostavila poruku da se utišaju, ali šokirala se načinom na koji su joj uzvratili

Komentara 12

JO
JOBAH
09:12 07.11.2016.

pa ne znam što na ovo reći, biće da sam i ja poludio čim sam ovo pročitao

Avatar toxic alien
toxic alien
13:24 07.11.2016.

Senzacionalno!!! Novinarstvo kao profesija prozivljava teske dane... Nije ni cudo sto je "internet poludio"...!!!

MT
mladen.turcic
09:41 07.11.2016.

puran,ima četiri kandže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije