Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo crna i bijela boja

Novo high fashion ime na tržištu...Dvije mlade žene stoje iza branda Mateyaneira

MATEYANEIRA
Foto: Franjo Matković
1/7
24.01.2017.
u 10:01

Čiste linije, oštri rezovi i upotreba samo bijele i crne, grade dvije linije ove kolekcije: jednu malo slobodniju i zaigraniju, dok druga teži maksimalnoj jednostavnosti i udobnosti svakodnevnog nošenja.

Mateyaneira je novo dizajnersko ime na fashion tržištu, a vodi se stilom "manje je više".

Iza branda stoje dvije mlade magistrice modnog i produkt dizajna, Mateja Dujić i Neira Sinanbašić. Iz želje da stvore jednostavan, ali pamtljiv dizajn, bez uplitanja u komplicirane forme, slojeve, uzorke i boje, stvaraju vrlo snažne i bezvremene komade visoke mode, njegujući minimalističku estetiku i vrijednosti.

Prva kolekcija CUT nosi ime koje sugerira smiren, praktičan dizajn, lišen svega suvišnog, pritom naglašavajući pročišćenost dizajnerskog rješenja i auru jednostavnosti svakog komada.

Čiste linije, oštri rezovi i upotreba samo bijele i crne, grade dvije linije ove kolekcije: jednu malo slobodniju i zaigraniju, dok druga teži maksimalnoj jednostavnosti i udobnosti svakodnevnog nošenja.

Svaki komad visokokvalitetne kože, svile, kašmira, vune i viskoze, svojom teksturom nadomješćuje izostanak dinamike u koloritu i kroju, a svaki modni komad izrađuju ručno te ga je moguće prilagoditi zahtjevima klijentica.

Poslovna odjeća postaje chic i nudi poslovnim ženama odmak od utabanog "dosadnog i utegnutog" modnog karaktera.

>>Dekadentne i damske torbice iz nove kolekcije modnog dvojca ELFS

>>Zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić opet je mamila poglede u sabornici. Pogledajte kako se odjenula...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije