Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgore u 2014.

Novac ne kupuje stil - Evo kako su to dokazale i ove slavne dame

slavne dame
Foto: Pixsell
1/11
19.12.2014.
u 15:01

Novac može kupiti puno toga, no ne i stil. Naučile su to na teži način i brojne slavne dame, koje su po svjetskim crvenim tepisima pronijele prave modne katastrofe. Pogledajte 10 dama koje će sigurno željeti što prije zaboraviti modno grešnu 2014. godinu

Novac može kupiti puno toga, no ne i stil. Naučile su to na teži način i brojne slavne dame, koje su po svjetskim crvenim tepisima pronijele prave modne katastrofe. Pogledajte 10 dama koje će sigurno željeti što prije zaboraviti modno grešnu 2014. godinu.

1. Bleona Qereti

Ovo je zaista najgore izdanje koje smo vidjeli u 2014. Bleona, poznatija kao "albanska Madonna", odjenula je provokativnu mrežastu, crnu haljinu. Ispod toga imala je crne tange i naljepnice za grudi. Potpuna katastrofa. Jedino u čemu je Bleona zaista uspjela jest privući pažnju.

Foto: Instagram

2. Lena Dunham

Talentirana Lena može reći da je ovo bila njezina godina. I dalje glumi u hit seriji "Girls", a dokazala se i kao spisateljica. Ipak, kad je moda u pitanju – mora pojesti još puno žganaca. Na dodjelu Emmyja odjenula je raskošnu suknju i običnu, uniformiranu košulju.

Foto: Instagram

3. Dakota Fanning

Ova zgodna mlada ljepotica inače ima jako puno stila, stoga nas je ovo izdanje jako začudilo. Na premijeru filma "Effie Gray" stigla je u baršunastoj crvenoj haljini s resicama. Resice su uništile haljinu, ali i Dakotinu uobičajenu eleganciju.

Foto: Instagram

4. Zoe Saldana

Glumica je na dodjeli Zlatnog globusa odjenula potpuno neukusnu haljinu, nedefinirane dužine i s mnoštvom nepotrebnih ukrasa. Razočaravajuće.

Foto: Instagram

5. Heidi Klum

Slavna ljepotica potpuno je podbacila na dodjeli AMA'sa. Njezin odabir razočarao je brojne modne kritičare, koji od Heidi uvijek očekuju puno.

Foto: Instagram

6. Monica Bellucci

Seksi glumica odabrala je crvenu haljinu s ogrtačem iste boje. Za prelijepu glumicu previše materijala, a i boja je bila pogrešna. S obzirom na crveni tepih, lijepa Monica potpuno se stopila s okolinom.

Foto: Instagram

7. Kim Kardashian

Kim ima liniju koja zahtijeva pažnju pri odijevanju. Plava haljina na jedno rame bila je potpuni promašaj jer je istaknula njezine prenaglašene obline pa je Kim izgledala deblja nego što jest. Puno bolje bi haljina izgledala na ženi s manje naglašenim oblinama.

Foto: Instagram

8. Julia Roberts

Glumica je na premijeri "Običnog srca" potpuno podbacila. U crnom, dugom sakou i bijeloj haljini djelovala je previše nemarno s obzirom na prigodu.

Foto: Instagram

9. Gillian Anderson

Slavna glumica izgledala je užasno na dodjeli nagrada u Londonu. Žuto-crna haljina izgledala je neugledno i potpuno promašeno za Gillian.

Foto: Instagram

10. Olivia Munn

Prelijepa Olivia ne griješi često, ali ova pogreška bila je fatalna. Izgledala je kao novogodišnja jelka, a usto ju je ovaj kroj učinio vizualno krupnijom nego što je.

Foto: Instagram

>>Pogledajte najbolje odjevene dame u 2013. godini

Komentara 10

ĆA
ćaćaća
15:33 19.12.2014.

novinarka je to malo preozbiljno shvatila..njima je ovo sve samo zezancija a sutra je novi dan..sve one koje su "bez stila" lako plate stiliste pa bi imale dobar stil ali su puni love i nije ih briga što će drugi reći kao u hr..

Avatar dragulji
dragulji
15:39 19.12.2014.

Lepa Bleona...

TR
Trnjanec
18:22 19.12.2014.

Gdična Bleona ima 35 godina i izgleda fantastično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije