Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29 veličina

Nova generacija grudnjaka za svaku ženu

Nike sportski grudnjaci
Foto: PR FOTO
1/5
26.07.2016.
u 09:28

„Pravi sportski grudnjak je ključan za sportaša. Dobra veličina sigurno može pridonijeti, ali i pogoršati učinkovitost,“ objašnjava senior designer Jamie Lee.

Nakon više od dvije godine istraživanja, biomehaničkih ispitivanja, dizajniranja i razvoja, Nike Pro Bra kolekcija sadrži pet različitih modela dizajniranih za poboljšanje učinkovitosti, bez narušavanja stila. Da su Nikeovi grudnjaci stvarno prilagođeni svima govori i to da su dostupni u čak 29 veličina. 

„Pravi sportski grudnjak je ključan za sportaša. Dobra veličina sigurno može pridonijeti, ali i pogoršati učinkovitost,“ objašnjava senior designer Jamie Lee. 

„Kako bi došli do one prave mjere,ali i osigurali potporu koja će zadovoljiti potrebe svih, analizirali smo svaki detalj koji možemo povezati s udobnosti i učinkovitosti.

>>Potpuni stranac ju je zaustavio dok je trčala i rekao joj da su joj grudi obješene. Evo kako mu je uzvratila...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije