Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brine o ljepoti

Nina Badrić nova je ambasadorica Poliklinike Milojević

Nina Badrić
Foto: Maja Kljajić
1/5
09.10.2015.
u 07:46

Poliklinika Milojević u posljednjih je nekoliko godina postala nezaobilazno mjesto mnogih koji žele izgledati mlađe, ali koji svoj novi mladoliki izgled žele bez bolnih kirurških tretmana

Nina Badrić, regionalna glazbena diva i jedna od najtraženijih glazbenika regije postala je ambasadorica Poliklinike Milojević kojima je povjerila brigu oko svog izgleda.

Doktor Nikola Milojević već je godinama jedan od najboljih i najcjenjenijih estetskih doktora u Hrvatskoj i liječnik kojemu se s velikim povjerenjem u ruke predaju mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske. Engleski mediji su ga prozvali najboljim stručnjak za botox u Velikoj Britaniji, a također ga prati glas kao doktor s najmirnijom rukom. O njegovoj stručnosti i kvaliteti rada najbolje će reći teza da je do sada napravio više od 20.000 tretmana botoksom zbog čega su ga engleski mediji i nazvali londonskim kraljem botoksa. Doktor Milojević naklonost pacijentima stekao je svojim ležernim pristupom, ali i vrhunskom profesionalnošću koja ga je dovela u sam vrh hrvatske estetske kirurgije.

-Svojim zahvatima ništa ne mijenjam, samo prirodno akcentuiram i održavam ljepotu svake moje pacijentice, a svaki pojedinac je lijep na svoj način- kaže doktor Milojević

Filozofija poliklinike Milojević je jednostavna - primjenom individualnog pristupa, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastoje oblikovati tretman prema željama pacijenata.
Uz botoks tretmane doktor Milojević specijalizirao se i na području dermalnih filera. A i na ovom području svoga rada broji gotovo 20.000 pacijenata, od čega je čak 5000 zahvata otklanjanja podočnjaka nekirurškim načinom. Upravo mu je činjenica da pomlađivanje lica radi nekirurškim tretmanima, što se neformalno zove i 'butterfly facelift' donijela status koji trenutačno uživa i koja ga čini jednim od najtraženijih estetskih liječnika. 'Butterfly facelift' metodu je sam izumio i neprestano ju usavršava, a kombinacijom filera, botoksa i Obagi krema bez skalpela donosi revolucionarne promijene u tretmanima pomlađivanja lica.

>>Hrvatice najviše vole tretmane botoksom i hijaluronskim filerima, a muškarci brišu podočnjake

>>Doktor Nikola Milojević proglašen vodećim stručnjakom za estetsku medicinu u Velikoj Britaniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije