Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trčanje je IN

Nikeov najstabilniji model, prvi je put predstavljen 1991. godine.

Nike
Foto: PR FOTO
1/3
29.09.2016.
u 13:38

Tijekom trčanja dolazi do savijanja stopala prema unutra pri dodiru s tlom, a NIke je, vodeći se time, prvi put 1991. godine predstavio Nike Air Structure, Nikeov najstabilniji model.

Popularnost trčanja je u posljednjih nekoliko godina sve veća.

Da će biti takav scenarij, svjesni su bili iz Nike-a još davnih 70-ih godina kada je trčanje u SAD-u postalo veliki hit. Potaknut time, slavni je brend dizajnirao tenisicu za trčanje s većom stabilnošću.

Tijekom trčanja dolazi do savijanja stopala prema unutra pri dodiru s tlom, a NIke je, vodeći se time, prvi put 1991. godine predstavio Nike Air Structure, Nikeov najstabilniji model.  

Od svog lansiranja, linija Nike Structure okupila je veliki broj obožavatelja. Jedan od njih je i prvak u trčanju na duge staze, Galen Rupp, koji je nosio različite verzije ove tenisice tijekom proteklih 16 godina.

Kao dvadeseta verzija  linije, tenisica Nike Air Zoom Structure 20 povezuje elemente prijašnjih stilova kako bi se predstavio najnapredniji dizajn ove linije do sada.

>>Nike Roshe Two - jednostavnost, udobnost i stil

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije