Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva

Nestvarno lijepa Edita Misirić: Uzalud Chanel na usnama ako je u ustima potpuni kaos sa zubima

Edita Misirić
Foto: Jelena Balić
1/5
26.02.2014.
u 08:15

Voditeljica drži do odijevanja i estetike. Monokromatske boje, jednostavne linije i svevremene konstrukcije kao da su stvorene za nju

Ona svakodnevno ulazi u domove ljudi diljem Hrvatske i otkriva im zanimljivosti javnoga života te novosti iz svijeta bogatih i slavnih.

Ovoga puta malo smo obrnuli situaciju, pa smo nju posjeli na vrući stolac te ju učinili glavnom temom ovoga broja. Televizijska voditeljica Edita Misirić tako nije imala previše izbora nego nam otkriti sve što nas je zanimalo.

Prije svega, Edita se otvorila kad je riječ o stilu te otkrila kako njezin osobni stil odijevanja zapravo i nije uvjetovan prirodom njezina posla.

“I prije no što sam završila na malim ekranima voljela sam se lijepo odjenuti. Moj je stil oduvijek isti, vječna sam šminkerica i nikada nisam podlegla utjecajima supkulture u smislu odijevanja. Sada samo nastavljam tradiciju!” Što se tiče kupnje odjeće, kaže da nije tipična žena koja voli šoping, a kada se i dogodi, trudi se ostati racionalna.

Idealan muškarac je onaj koji me voli i ponaša se tako dvadeset i četiri sata dnevno, u svim mojim trenucima, dobrim ili lošim. Nisam od onih koji misle da je u ljubavi i ratu sve dopušteno

“Kupujem ono što mi se sviđa, ono što mi treba, a zalomi se i poneki komad koji jednostavno moram imati čim ga vidim. No, priznajem da nikada ne bih kupila nešto samo zato što je udobno, a oku odbojno.”

Osim što je uvijek lijepo odjevena, Edita se može pohvaliti i svojim fizičkim izgledom.

“Vježbam, nekad manje, nekad više, opskrbila sam se rekvizitima i vježbam kod kuće. Puno pozornosti posvećujem zdravlju jer uzalud Chanel na usnama ako je u ustima potpuni kaos sa zubima. Ili najnovija maskara na trepavicama ako su mi leće u očima stare i izgrebane.”

Kad se već dotaknula teme šminke, Edita je usput otkrila kako ujutro ne izlazi bez dnevne kreme, tekućeg pudera, korektora i rumenila na licu, a popodne njezino lice doživljava potpunu transformaciju.

Foto: Jelena Balić

“Popodne slijedi televizijski make up i navečer temeljito čišćenje lica, a preko vikenda se trudim lice odmoriti od šminke. Mislim da je za dobar ten najviše zaslužna genetika i temeljito čišćenje lica.”

Kada je o kosi riječ, glavnu riječ vodi Editina majka Maja, vlasnica frizerskog salona Monet.

“Puno pozornosti posvećujem kosi, za koju se brine frizerski atelijer Monet. Kosa mora biti zdrava i čista, pa svakih šest mjeseci napravim brazilsko peglanje keratinom, koji štiti kosu.”Lijepa voditeljica očito drži do izgleda, no kaže da je za sebe imala milijun i jednu zamjerku dok je bila mlađa. Jesu li se stvari promijenile s godinama?“

Što sam starija, sve sam zadovoljnija. Treba stalno raditi na sebi i pokušati učiniti bolje ono što imaš, a ne željeti nešto što nemaš.”

Šarmantna voditeljica pri tome ističe da je ljepota u njezinu poslu djelomice bitna te može pomoći, ali i da ima mnogo bitnijih stvari.

“Fizički je izgled dobar za startnu poziciju, no traži se mnogo više – konstantno ulaganje u sebe, govorne vježbe, opuštenost ispred kamere i ono što je u mojem slučaju bilo najvažnije, a to je novinarsko iskustvo i novinarski rad iza kamere, kojeg se nikada nisam odrekla.”

Upravo zbog mnogo godina iskustva ispred kamera Edita kaže da više nema tremu dok vodi emisije, no kada stignu novi projekti koji izlaze iz okvira svakodnevice, tada se trema ipak javlja. Je li zapravo oduvijek htjela biti televizijska voditeljica ili ipak nešto drugo?

Foto: Jelena Balić

“Kao djevojčica poželjela sam biti stjuardesa, pa onda pijanistica i konačno turistički vodič. Zbog toga sam i upisala jezičnu gimnaziju s namjerom da kasnije diplomiram njemački i engleski. Međutim, u gimnaziji sam se zaljubila u novinarstvo i otada nisam poželjela raditi ništa drugo.”

Nije novinarstvo jedino prema čemu lijepa Edita gaji iskrene osjećaje. Njezin dečko stalno je uz nju, a on uvijek, kaže, nađe načina da joj popravi raspoloženje kada je tužna.“Idealan muškarac je onaj koji me voli i ponaša se tako od 0-24, u svim mojim dobrim i lošim trenucima!”Edita se ne slaže s izrekom da je u ljubavi i ratu sve dopušteno.“Postoji nešto što se zove ljudsko dostojanstvo i treba ga sačuvati u oba slučaja.

”Daleko od borbenosti, Edita kao svoju najveću manu ističe brzopletost, a vrlina joj je da pamti samo sretne dane. U tom raspoloženju zaključuje:“Moj se svijet vrti oko sklada i harmonije. Jako mi je stalo da životom vlada sklad i unutarnja ravnoteža. Tada sam najsretnija.”

>>Judita Franković: Za dobru ću ulogu učiniti sve! Nije mi problem razodjenuti se

>>Strastvena i moćna Lejla Filipović: Vlastiti dućan? To je nešto što želim već 10-ak godina

Komentara 17

SE
sestrićna
12:07 26.02.2014.

al su je ispeglali..izgleda kao da joj je ostalo 6 mjeseci ...

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
09:32 26.02.2014.

gdje je to glumila zombija u filmu to niste napisali

DU
Deleted user
08:54 26.02.2014.

“Kupujem ono što mi se sviđa, ono što mi treba, a zalomi se i poneki komad koji jednostavno moram imati čim ga vidim. No, priznajem da nikada ne bih kupila nešto samo zato što je udobno, a oku odbojno.” Neštošto ovako produhovljeno dugo nisam čula! Držati će me ova spoznaja narednih 10 god. jer toliko će mi trebati da se odlučim potratiti vrijeme na čitanje ovakvih veleumnih, životno važnih spoznaja. Još je samo nedostajao cjenik frizura, ali ne ću cjepidlačiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije