Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diva

Nepoznata zvijezda uživala je u kraljevskom tretmanu

nikolilna zeljak
Foto: Franjo Matković
1/5
20.09.2014.
u 17:45

Dobitnici nagradne igre Diva Style magazina redakcija je u suradnji s brendom NIVEA uručila još jednu vrlo posebnu nagradu. Nikolina Leljak prva je anonimna djevojka koja se našla na naslovnici Dive

Lijepa Nikolina Leljak dobitnica je nagradne igre ljetnog izdanja modnog i lifestyle magazina Diva Style. Nikolina je, kao i druge brojne čitateljice, s magazinom kupila i ekskluzivnu majicu "I'm beautiful ELFS DIVA" s potpisom modnog dvojca ELFS, powered by Nivea.

Osim toga, Nikolina se prijavila za nagradnu igru "Stiliziraj i postani diva" koju je organizirao časopis. Zadatak je bio stilizirati DIVA Style majicu, što je Nikolina učinila uspješnije od drugih prijavljenih i – pobijedila. Za Diva Style natječaj prijavila se inspirirana reklamom za magazin Diva Style koju je vidjela na televiziji. Reklama je bila za prvi broj časopisa uz koji se u paketu prodavala majica s potpisom dvojca ELFS.

Dvadesetjednogodišnja Nikolina i inače koristi svaku priliku da kupi nešto s potpisom hrvatskih dizajnera, a po pristupačnoj cijeni: "Kad sam kupila časopis, pročitala sam upute, osmislila stajling, fotografirala ga te poslala fotografiju i moje podatke na adresu redakcije. Zaista, nisam se nadala da će moja fotografija biti pobjednička."

Dobitnica Diva style natječaja kaže: "Nagradu nisam uopće očekivala, prekrasno je što sam pobijedila. Prijavilo se još puno djevojaka i bilo je izvrsnih stajlinga... I tako, već sam i zaboravila na to da sam poslala fotografiju na natječaj, a onda su me nazvali iz redakcije Dive!"

Kaže kako u prvi mah nije znala o čemu je riječ. "Kada sam shvatila što mi govore, preplavile su me emocije. Istog sam trena odjurila do mame i ponosno joj objavila da sam pobijedila." Naravno, i obitelj i Nikolinini prijatelji bili su presretni. "Svi su mi čestitali. Ne znam čemu sam se više veselila, poklonima koje ću dobiti ili snimanju editorijala. Bilo je tako uzbudljivo."

Ispričala nam je kako je izabrala kombinaciju kojom se predstavila: "Outfit sam osmislila u pet minuta. Moram priznati da sam vješta u tome i da ne moram dugo razmišljati što ću odjenuti, važno mi je da se dobro osjećam. Majicu sam iskombinirala s kožnatim kratkim hlačicama, crnim tankim remenom, ljubičastim detaljima te japankama s velikim ukrasima."

Dobitnica je osvojila ELFS odjevnu kombinaciju po vlastitom izboru u vrijednosti od 1000 kuna: "Nije bilo lako odabrati, ali kako već dulje priželjkujem trenirku s potpisom ovog dvojca, ovo je bila prava prilika. Izabrala sam trenirku u boji petroleja."

Nikolina je upoznala i Ivana Tandarića iz ELFS-a.

"Ivan me srdačno dočekao i predložio nekoliko kombinacija koje bi mi pristajale. Bilo je baš zabavno. Nitko nije bio sretniji od mene."

Uz odjeću, drugi dio nagrade bio je snimanje modnog editorijala i naslovnice za Divu pa je tako Nikolina na jedan dan iskusila život fotomodela. "Bio je to pravi izazov. Nikad u životu nisam radila ništa slično."

Uzbuđena, Nikolina nije znala što je čeka na snimanju: "Dočekao me tim koji se sastojao od frizera, šminkera, stilista i fotografa. Bili su jako ljubazni i objasnili mi kako će teći i izgledati priprema i samo snimanje."

Kako je vrijeme odmicalo, nervoza je nestajala. "Moram priznati da nije baš lako biti fotomodel – snimanje traje dobar dio dana. Najviše mi se svidjela odjeće, ali i nakit i štikle – sve sam ih poželjela imati u ormaru! Dojmili su me se i šminka i frizura."

Nakon šest sati snimanja, Nikolina je zaključila: "Svi smo se trudili da fotografije ispadnu odlično. Dala sam sve od sebe i nadam se da sam bila barem približno dobra kao i netko tko se ovim poslom bavi profesionalno."

Na kraju je zaključila kako bi bilo lijepo zarađivati za život na ovaj način, biti profesionalni model. "Sviđa mi se taj posao i iskreno se nadam se da me u životu čeka još koji modni editorijal."

Inače, studentica operativnog menadžmenta privatno gaji velik interes za modu.

"Pratim modu i trendove koliko je god to moguće. Sva sreća što je danas, zahvaljujući tehnologiji, lako vidjeti što ima novo na domaćem i stranom tržištu."

Kaže kako prati i dizajnersku domaću modnu scenu.

"Najzanimljiviji su mi modni dvojac ELFS, Aleksandra Dojčinović i eNVy room. Upravo zato sam bila presretna što sam osvojila nagradu ELFS-a."

Kako prati modu, nadovezala se na vruće trendove: "Gledam što se događa, ali trendove ne pratim slijepo. Nisam tip koji će kupiti komad odjeće samo zato što je netko drugi rekao da je to zadnji krik mode. Kupujem isključivo stvari koje mi se sviđaju, a ključno je da se u njima dobro osjećam."

Upitali smo je koji će biti njeni ključni komadi za ovu jesen.

"Svakako dobra kožna jakna, gležnjače, traperice i neka lijepa torba s resicama."

Nikolina se raspričala o tome što bi za nju bila idealna odjevna kombinacija.

"Obvezno duga svečana haljina koja se vuče po podu i koja oduzima dah na prvi pogled. Kad bih si to mogla priuštiti, mislim da bih svaki dan hodala svijetom tako odjevena."

Naša je Nikolina očito princeza u duši! Sa smislom za svakodnevno jer naglašava da se Hrvatice, ako govorimo o ukusu, po njezinom mišljenju, odijevaju poprilično jednostavno, ali lijepo.

"Ipak, najviše mi se sviđa stil manekenke Ljupke Gojić Mikić, voditeljice Marijane Batinić i popularne Severine. Volim njihove odjevne kombinacije jer su inspirativne."

Nikolina je dobila i paket Nivee, koja je bila i pokrovitelj paketa DIVA Style i majice s potpisom ELFS-a, pa nismo mogli a da u razgovoru ne spomenemo njegu kože i kose. Evo što o tome kaže naša nova zvijezda: "O svojoj se koži redovito brinem. Koristim kreme i preparate koji su najčešće srednjeg cjenovnog razreda."

A na pitanje kakav je njen tip kože te koristi li make up svaki dan, kaže:

"Imam dosta suhu kožu tako da lice svakodnevno njegujem hidratantnim kremama, a tijelo losionima za tijelo. Obično ne koristim mnogo make upa jer ne volim biti pretjerano našminkana. Svakako, kada je riječ o svečanijim prigodama, onda koristim cjelokupni make up."

Sretna je što svojoj liniji ne mora pridavati previše pažnje. "Uživam u svakom zalogaju i uopće se ne zamaram kilogramima. Pomalo mi zavide na vitkoj liniji, ali to su takvi geni i na tome sam jako zahvalna."

Ipak, Nikolina je sportski tip i obožava pratiti sport. "Presretna sam što živim u Hrvatskoj u kojoj ima puno talentiranih sportaša i sportašica. Obožavam nogomet i radije pogledam dobar derbi nego tursku sapunicu."

I sama se bavila sportom – trenirala je rukomet čak pet godina, ali sada ga sve rjeđe igra.

"Ipak, s dečkom vrlo rado odigram partiju tenisa", kaže.

Autentičnu ljepoticu iz Hrvatskog zagorja stručni tim sastavljen od stilista, šminkera, frizera i fotografa odlučio je prikazati u sasvim drugačijem svjetlu. Njeno nježno lice i mladalačka zaigranost transformirani su, a Nikolina je postala samouvjerena vamp djevojka sa stavom. Odjenuli su joj krzno u boji, leopard i zebra uzorke, velike šljokice i kratke minice u stilu glamuroznih sedamdesetih godinama prošlog stoljeća i Studija 54 kada se tulumarilo kao nikad.

Oduševljena Nikolina nam je priznala da se osjećala kao zvijezda od prvog susreta s nama – otkad joj je javljeno da je pobjednica nagradnog natječaja do posjeta Divinoj redakciji i uručenja brojnih nagrada te snimanja modnog editorijala.

Sigurni smo da Nikolini brojne djevojke zavide na vrijednim nagradama koje je osvojila.

"Živim u općini Petrovsko nedaleko od Krapine i nagrade poput ove u našem kraju čine se baš kao iz filma", kaže Nikolina.

Ne razmišlja previše o budućnosti, ali se nada da će se, iako je tek upisala treću godinu fakulteta, uskoro zaposliti i osamostaliti, što joj je najveća želja.

>>Diva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije