Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljna

Nema ni kosu ni zube i to je nije spriječilo da zarađuje kao model

Melanie Gaydos
Foto: Instagram
03.09.2015.
u 08:10

Amerikanka Melanie Gaydos (27) progovorila je o genetskom poremećaju i kako je naučila živjeti s predrasudama okoline

Melanie Gaydos manekenka je koja ruši sva pravila modne industrije i koja je, unatoč rijetkom genetskom poremećaju, zbog kojeg nema ni zube ni kosu, ostvarila uspješnu karijeru.

Melanie je 27-godišnjakinja koja je rođena s rijetkim genetskim poremećajem koji uzrokuje oštećenja kože i kostiju, no to simpatičnu Amerikanku nije spriječilo da ostvari svoj san i postane manekenka.

Godinama se borila sa simptomima poremećaja, a iako je dobila umjetne zube, ne želi ih nositi jer se osjeća bolje bez njih.

Uspjeh može zahvaliti i svome dečku koji ju je uvjerio da se okuša kao model jer je jedinstvena.

– Nikad mi nije smetalo što sam se rodila ovakva. Zadovoljna sam kad se pogledam u ogledalo, a jedini trenuci kada sam imala problema s izgledom bili su oni kada bi mi drugi govorili da bih ga trebala imati.

Oduvijek ju je zanimala umjetnost pa ju je i studirala, a njezinu neuobičajenu ljepotu prepoznali su brojni modni brendovi za koje je radila, ali i članovi grupe Rammstein u čijem je spotu glavni lik. Među njenim obožavateljima nalazi se i pjevačica Miley Cyrus.

>>Ova je mršavica na udaru nemilosrdne modne industrije. Evo što je 'zgriješila'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije