Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrea Andrassy

'Nema mi gore stvari nego kad na cesti vidim curu koja jedva hoda u štiklama'

Andrea Andrassy
Foto: Šime Eškinja
1/9
26.03.2015.
u 19:28

Jedno od trenutačno najpopularnijih lica na hrvatskoj sceni i zvijezda nedavno održanog televizijskog showa „Tvoje lice zvuči poznato“ za Budi.in otkrila je sve tajne svog stila.

Iako bi za sebe mogla reći da je kolumnistica, radijska voditeljica i stand up komičarka, najviše nas ipak osvaja svojom sarkastičnom tjednom kolumnom.

Jedno od trenutačno najpopularnijih lica na hrvatskoj sceni i zvijezda nedavno održanog televizijskog showa „Tvoje lice zvuči poznato“ otkrila je za portal Budi.in sve tajne svog stila.

Svoj stil bi opisala kao lijen i ležeran. On isključivo ovisi o njezinu raspoloženju i tome kako joj se koji dan da izgledati, ili ne izgledati.

– To znači da koji put dođem na posao dovoljno lijepo obučena da bi me netko možda htio i slikati, a koji put dođem takva da bi bilo bolje da sam ostala doma – objašnjava Andrea.

Nikuda bez tenisica

Ne smatra kako posjeduje specifičan stil, a jedino prema čemu njeguje veliku ljubav je udobnost. Smatra kako su tenisice jedna prekrasna pojava koja je puno udobnija od štikli.

Priznaje kako ne ulaže puno u svoj stil te nosi ono što joj je lijepo, a kad je neka prigoda, oblači se u skladu s njom. Svakako nije jedna od onih žena koje stoje pred ormarom i smišljaju strategiju.

Odjevne kombinacije smišlja jedino kad ide na neki event pa se ipak treba malo potruditi, ali pokušava ne gubiti vrijeme na filozofiranje oko odjeće. Kaže kako je toliko lijena da čak ne nosi ni nakit, iako ga redovito kupuje.

U njezinu ormaru dominiraju kožne jakne, haljine, čizme i omiljene tenisice. To je nešto što stalno kupuje i uvijek želi još.

Njezina make-up rutina

Za dan stavi puder i tuš te, budući da ima ekstenzije na trepavicama, ne treba joj puno šminke, a navečer cijelu priču malo pojača. Prilikom odabira stylinga važno joj je da se ne osjeća nelagodno.

– Nema mi gore stvari nego kad na cesti vidim curu koja jedva hoda u štiklama, a svejedno ih nosi jer misli da je to lijepo –  kaže Andrea.

Cijeli intervju s Andreom Andrassy pročitajte na portalu Budi.in

>>Plava odijela su must have

>>Pamela Ramljak: Nemam loših navika vezanih uz kožu

Komentara 7

TO
tonkica
20:42 26.03.2015.

njihhhaa

BK
B Kosa
20:46 26.03.2015.

za stikle se slazem mnoge zenske se muce sa njima a nista sa njima nepostizu

AG
agencija1
02:54 27.03.2015.

wtf??jedno od najpop.lica na sceni?hahaha..koja je ova...jao..jad i bijeda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije